Τέρζιτς: «Είμαστε έτοιμοι για την Παρί, έχουμε λιγότερη εμπειρία αλλά περισσότερη πείνα»

Τέρζιτς: «Είμαστε έτοιμοι για την Παρί, έχουμε λιγότερη εμπειρία αλλά περισσότερη πείνα»

Ο Έντιν Τέρζιτς τόνισε ότι η Ντόρτμουντ είναι το αουτσάιντερ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο ανέφερε ότι η ομάδα του έχει μεγάλη δίψα για διάκριση

Η Ντόρτμουντ και η Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκαν μαζί στη φάση των ομίλων του Champions League τη φετινή σεζόν, όμως η κληρωτίδα τα έφερε έτσι ώστε οι δύο ομάδες να παίξουν και στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα διεκδικήσουν ένα «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό του Γουέμπλεϊ.

Ο προπονητής των Βεστφαλών, Έντιν Τέρζιτς μίλησε για τις δύο «μάχες» με τους Πρωταθλητές Γαλλίας, και αναφέρθηκε στην δουλειά που κάνει ο Λουίς Ενρίκε στους Παριζιάνους, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να είναι το αουτσάιντερ, ωστόσο έχει μεγάλη δίψα για μια διάκριση.

Διαβάστε επίσης: Επικό βίντεο του Ολυμπιακού: Πήραν… τρυπάνια Ιντάλγκο και Κουμεντάκης και «καρφίτσωσαν» το double (pics,vid)

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τέρζιτς στην συνέντευξη Τύπου πριν τον πρώτο ημιτελικό με την Παρί:

«Στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι πιθανά. Μας περιμένουν δύο παιχνίδια 180 λεπτών όπου θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε στο όνειρό μας.

Θα είμαστε η ομάδα με την μικρότερη εμπειρία αλλά και εκείνη με τη μεγαλύτερη πείνα. Θα είναι μία ξεχωριστή νύχτα για εμάς. Ο ξεκάθαρος στόχος είναι να κερδίσουμε ένα μικρό αβαντάζ την Τετάρτη (01/05, 22:00).

Δεν με ενδιαφέρει για το ποιος είναι το φαβορί, είμαστε έτοιμοι», τόνισε ο προπονητής των Βεστφαλών, και πρόσθεσε: «Εκείνη η ήττα στο σπίτι τους μάς άφησε με πικρή γεύση στο στόμα, είχαμε δημιουργήσει πολύ λίγες ευκαιρίες για γκολ.

Η ρεβάνς αντίθετα ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Τώρα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ξανά αυτό το εμπόδιο. Έχουν έναν εκπληκτικό προπονητή όπως ο Λουίς Ενρίκε και το πλάνο τους, τους επιβάλλει εδώ και 10 χρόνια να κερδίσουν το Champions League».

Όσον αφορά στο μεγάλο όνομα των Παριζιάνων, Κιλιάν Εμπαπέ, και το αν έχει τρόπο να τον αντιμετωπίσουν, ο Τέρζιτς σημείωσε:

«Ο Εμπαπέ; Εάν επικεντρωθείς μόνο σε αυτόν, μπορεί να σου κάνουν ζημιά οι άλλοι. Έχουν απίστευτη ποιότητα. Ο στόχος είναι να αποκτήσουμε ένα μικρό αβαντάζ ενόψει της ρεβάνς.

Ο στόχος είναι να μην επικεντρωθούμε σε 1 ή 2 παίκτες, θα πρέπει να εστιάσουμε στη μπάλα: το κλειδί είναι να έχουμε την κατοχή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ