Ο Σπαλέτι θέλει τρεις θρύλους του ιταλικού ποδοσφαίρου στο επιτελείο της εθνικής

Ο Σπαλέτι θέλει τρεις θρύλους του ιταλικού ποδοσφαίρου στο επιτελείο της εθνικής

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι κατέθεσε στον πρόεδρο της ιταλικής ομοσπονδίας μια πρόταση για το τεχνικό του επιτελείο, στο οποίο θέλει να προστεθούν τρεις μεγάλες μορφές της «σκουάντρα ατζούρα».

Ο Λουτσίανο Σπαλέτι προετοιμάζει την εθνική ομάδα της Ιταλίας ενόψει του Euro 2024, η οποία είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση του 65χρονου τεχνικού με την «σκουάντρα ατζούρα».

Ο Ιταλός ομοσπονδιακός προπονητής αποκάλυψε σε δηλώσεις του, πως έχει εισηγηθεί στον πρόεδρο της ιταλικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, μια πρόταση για το τεχνικό του επιτελείο αφού θέλει να εντάξει στην «σκουάντρα ατζούρα» τρεις μεγάλες μορφές του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης: Επικό βίντεο του Ολυμπιακού: Πήραν… τρυπάνια Ιντάλγκο και Κουμεντάκης και «καρφίτσωσαν» το double (pics,vid)

Μιλάμε για τον Ρομπέρτο Μπάτζιο, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και τον Φραντσέσκο Τότι. Ήδη ο Σπαλέτι έχει έναν θρύλο δίπλα του, τον Τζίτζι Μπουφόν και θέλει να προσθέσει κι άλλες προσωπικότητες στην εθνική, ώστε να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται.

Μένει να δούμε τώρα αν θα πάρει την έγκριση από την ομοσπονδία και οι τρεις αυτοί θρύλοι θα επιστρέψουν στην εθνική ομάδα της Ιταλίας, αλλά σε άλλο πόστο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ