Ενρίκε: «Δεν είναι απειλή για εμάς η πίεση, είμαστε έτοιμοι για δύο μεγάλα παιχνίδια»

Ενρίκε: «Δεν είναι απειλή για εμάς η πίεση, είμαστε έτοιμοι για δύο μεγάλα παιχνίδια»

Ο Λουίς Ενρίκε αρνήθηκε τον τίτλο του φαβορί που έχει αποδωθεί στην Παρί ενόψει των αναμετρήσεων με την Ντόρτμουντ για τα ημιτελικά του Champions League ενώ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την προοπτική να βρεθεί στον μεγάλο τελικό.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ στα ημιτελικά του Champions League, με τους Παριζιάνους να έχουν αποκλείσει την Σοσιεδάδ και την Μπαρτσελόνα μέχρι τώρα στην διοργάνωση.

Ο Λουίς Ενρίκε στην συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τους Βεστφαλούς, τόνισε ότι οι Παριζιάνοι δεν είναι το φαβορί για να περάσουν στον τελικό του Γουέμπλεϊ, , ωστόσο ανέφερε την επιθυμία που υπάρχει εντός του συλλόγου, η Παρί να φτάσει μέχρι το τέλος της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Η ανάρτηση της UEFA με τους τροπαιούχους Μεντιλίμπαρ και Έμερι (pic)

«Πιστεύω ότι οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της πρόκρισης στον τελικό θα φέρει απογοήτευση και στις τέσσερις ομάδες που παίρνουν μέρος στα ημιτελικά.

Το ωραίο είναι πως θα απολαύσουμε ένα ξεχωριστό παιχνίδι σε μία μοναδική ατμόσφαιρα στην Ευρώπη. Οι δημοσιογράφοι λένε πως είμαστε το φαβορί και σας απαντώ πως εδώ και καιρό υποστηρίζω ότι ο Τύπος δεν ξέρει τίποτα από ποδόσφαιρο», δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης, και πρόσθεσε:

«Μένει ένας μήνας για το φινάλε και ακόμη έχουμε τη δυνατότητα να κατακτήσουμε όλες τις διοργανώσεις. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε καλά τα συναισθήματά μας και την πίεση.

Δεν θα πρέπει να βλέπουμε την πίεση ως απειλή. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε δύο μεγάλα παιχνίδια και ο στόχος μας είναι οι νίκες».

Αναφορικά με τα δυνατά αλλά και τα τρωτά σημεία της ομάδας του, είπε: «Όλες οι ομάδες έχουν συν και πλην, το ταμπεραμέντο μου είναι να λέω πάντα ότι οι παίκτες μου είναι οι καλύτεροι.

Έχουμε αδύνατα σημεία αλλά δουλεύουμε σε αυτά. ΄Ολα εξαρτώνται από την κατοχή της μπάλας και ο δικός μας στόχος είναι να κυριαρχήσουμε όσον αφορά στην κατοχή.

Στη φάση των ομίλων δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη στην έδρα της Ντόρτμουντ αλλά το κάναμε κόντρα στην Σοσιεδάδ και στην Μπαρτσελόνα, στα νοκ-άουτ.

Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση. Αρκετοί παίκτες βρίσκονται για πρώτη φορά εδώ, για μένα η πίεση είναι ευλογία. Είναι πάντα ωραίο να συμμετέχεις σε ημιτελικά Champions League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ