Η Λέστερ επιβραβεύει τον Μαρέσκα με νέο συμβόλαιο μετά την άνοδο στην Premier League

Η Λέστερ επιβραβεύει τον Μαρέσκα με νέο συμβόλαιο μετά την άνοδο στην Premier League

Μετά την εξασφάλιση της ανόδου στην Premier League και την πρωτιά στην Championship, η Λέστερ επιβραβεύει τον Έντσο Μαρέσκα με νέο συμβόλαιο, αναγνωρίζοντας το έργο του Ιταλού προπονητή

H Λέστερ θέλει να επιβραβεύσει τον Έντσο Μαρέσκα μετά την άνοδο στην Premier League.

Οι «αλεπούδες», την περασμένη Δευτέρα (29/4) επικράτησαν 3-0 στην έδρα της Πρέστον και εξασφάλισαν την επιστροφή τους στα μεγάλα σαλόνια, ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό τους, έχοντας μάλιστα τόσο την καλύτερη επίθεση (89 γκολ), όσο και την καλύτερη άμυνα (39 γκολ) στη φετινή Championship.

Διαβάστε επίσης: Έντονη η δυσαρέσκεια του Παναθηναϊκού αλλά θα γίνει κανονικά το game 3 με τη Μακάμπι: Το «οκ» της Αστυνομίας και της Euroleague

Στο «τιμόνι» της ο 44χρονος Ιταλός τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα αμέσως μετά τον οδυνηρό υποβιβασμό της, κατάφερε να την επαναφέρει με άνεση στα σαλόνια στην Premier League.

Ο Μαρέσκα δικαιώθηκε απόλυτα για την επιλογή του να αφήσει τον ρόλο του βοηθού του Γκουαρντιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι, δείχνοντας ότι μπορεί να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο και να κάνει καριέρα στο υψηλότερο επίπεδο.

Κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν ήδη στραμμένα πάνω του τα βλέμματά τους, με πιο… ρεαλιστικό το ενδιαφέρον της Σεβίλλης, ομάδας της οποίας τη φανέλα φόρεσε από το 2005 έως το 2009, πριν μετακομίσει στη χώρα μας για χάρη του Ολυμπιακού.

Έτσι, η διοίκηση της Λέστερ θέλει να προλάβει τους επίδοξους «μνηστήρες» και του προσφέρει νέο συμβόλαιο, πολυετούς διάρκειας με κατά πολύ αυξημένες τις υπάρχουσες οικονομικές απολαβές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ