Έπος: Παίκτης της Ντόρτμουντ ταξίδεψε σήμερα στο Παρίσι γιατί είχε να δώσει μαθηματικά (pic)

Έπος: Παίκτης της Ντόρτμουντ ταξίδεψε σήμερα στο Παρίσι γιατί είχε να δώσει μαθηματικά (pic)

Ο Κιελ Βέτιεν της Μπόρσουσια Ντόρτμουντ δεν είχε καταφέρει να ταξιδέψει τη Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα για το Παρίσι, αφού πρώτα έπρεπε να δώσει εξετάσεις για το σχολείο!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα τεθεί αντιμέτωπη σε λίγη ώρα (22:00) με την Παρί Σεν Ζερμέν όπου θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-0 της Βεστφαλίας και να είναι εκείνη που θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Champions League.

Το σύνολο του Έντιν Τέρζιτς αναχώρησε από τη Γερμανία χθες Δευτέρα, έχοντας όμως έναν μείον παίκτη. Ο λόγος για τον Κιελ Βέτιεν που είχε μια πάρα πολύ… δυνατή δικαιολογία για να μην το κάνει.

Συγκεκριμένα, ο 18χρονος μέσος της Ντόρτμουντ, που το περασμένο Σάββατο έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα, δεν μπορούσε να ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα καθώς πρώτα έπρεπε να δώσει εξετάσεις στα μαθηματικά για το σχολείο του!

Σήμερα ωστόσο πήρε το αεροπλάνο για τη Γαλλία, ώστε να συναντηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να είναι κανονικά στην αποστολή του Τέρζιτς. Μαζί του βρέθηκαν και οι Μπενσεμπαϊνί και Ντουρανβίλ που όμως είναι τραυματίες και πηγαίνουν για ψυχολογικούς λόγους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ