ΑΕΚ : Με Λαμπρόπουλο-Οικονόμου στα προκριματικά και… βλέπουμε

ΑΕΚ : Με Λαμπρόπουλο-Οικονόμου στα προκριματικά και… βλέπουμε

Οι σκέψεις στην ΑΕΚ για το κέντρο άμυνας στον «καυτό» Αύγουστο.

Ο τραυματισμός του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στις καθυστερήσεις του φιλικού με τον Ατρόμητο προβλημάτισε τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Διότι αφαίρεσε από την ΑΕΚ μια καλή ποιοτική λύση στα στόπερ. Ο χρόνος αποθεραπείας του Ουκρανού στόπερ θα κρίνει εν πολλοίς και το αν η ΑΕΚ κάνει κίνηση για την απόκτηση στόπερ στην αγορά, την ώρα που ψάχνει ήδη χαφ και εξτρέμ.

Τη δεδομένη στιγμή ο Βασίλης Λαμπρόπουλος με τον Μάριο Οικονόμου είναι το επικρατέστερο δίδυμο για την άμυνα της ΑΕΚ. Αμφότεροι έχουν παίξει μαζί πολλές φορές ως δίδυμο στην προετοιμασία και μαζί ξεκίνησαν βασικοί και στο πρώτο 45λεπτο στο φιλικό στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Ο Οικονόμου… εμφανίζεται περισσότερο ως αντί-Τσιγκρίνσκι και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έτσι τον εμφανίζει. Έπαιξε ένα φιλικό με τον Τσόσιτς (για 45′) και δύο (στο σύνολο 90λεπτο) με τον Λαμπρόπουλο. Ο Σέρβος στόπερ θέλει ακόμη χρόνο να επανέλθει σε… ποδοσφαιρικούς ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του πέρυσι που τον άφησε εκτός.

Έτσι το πιο μάχιμο δίδυμο στην άμυνα είναι τη δεδομένη στιγμή ο Λαμπρόπουλος με τον Οικονόμου. Και αυτό θα… βρει μπροστά του ο Ουζουνίδης στις 7-8 και 14 Αυγούστου, στα προκριματικά.

Έτσι για την πιθανή απόκτηση στόπερ πρέπει να περιμένουμε και το πώς θα ανταποκριθεί ο Τσιγκρίνσκι στην αποθεραπεία, πως θα συνεχίσει ο Τσόσιτς στις προπονήσεις και αν τελικά ο Ουζουνίδης κρίνει ότι μπορεί να καλύψει το κενό και με τον Αλεφ (αν χρειαστεί, διότι έπαιξε εκεί και στην Κύπρο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ