«Εχει τεράστια ιστορία στην Ευρώπη η ΑΕΚ»

«Εχει τεράστια ιστορία στην Ευρώπη η ΑΕΚ»

Η συνεργασία και οι διάλογοι των ανθρώπων της ΑΕΚ και της Σέλτικ.

Η ΑΕΚ βρέθηκε σήμερα στην Γενεύη και στελέχη της είχαν συνεργασία με τα αντίστοιχα της Σέλτικ. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της σκωτσέζικης ομάδας (επικεφαλής οργάνωσης όλων των αγώνων της) Ρόνι Χόθορν παρέλαβε και σχετικό υλικό με όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ και έδειξε αρκετά εντυπωσιασμένος από όσα είδε και άκουσε.

«Θα παίξουμε με μια ομάδα με τεράστια ιστορία στην Ευρώπη» ήταν τα λεγόμενα του στους εκπροσώπους της ΑΕΚ και χαμογέλασε όταν συζητήθηκε το θέμα της πολύ καλής παράδοσης της ΑΕΚ με τις σκοτσέζικες ομάδες όπου μετρά μόνο προκρίσεις.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια, κάνατε πολύ καλή δουλειά» είπε γελώντας όταν του είπαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ ότι για πρώτη φορά η Ένωση έπαιξε Champions League αποκλείοντας τη Ρέιντζερς.

Και στον εκπρόσωπο της Σέλτικ και στον εκπρόσωπο της Ροζενμποργκ (CEO Toβ Ντιρόγκ) η ΑΕΚ παρέδωσε αναλυτικό booklet με την ιστορία της ΑΕΚ, το νέο γήπεδο, και όλα τα χρηστικά στοιχεία και ένα στικάκι της ΑΕΚ με όλο το υλικό αλλά και το video που έχει ετοιμάσει εδώ και δυο χρόνια με την ιστορία της ομάδας.

Ο εκπρόσωπος της Σέλτικ επίσης έδειξε το χώρο που προορίζεται για φιλοξενούμενους στο «Σέλτικ Πάρκ» για τις 7-8 Αυγούστου και μπορεί να χωρέσει περίπου 3.000 αντιπάλους οπαδούς σε γωνιακή θύρα, ενώ ρώτησε πόση είναι η χωρητικότητα της θύρας για τους Σκωτσέζους οπαδούς στο ΟΑΚΑ (θύρες 20-22). Πάντως, μέχρι στιγμής είναι άγνωστο πόσοι φίλοι της ΑΕΚ θα είναι στην Σκωτία και πόσοι Σκωτσέζοι στο ΟΑΚΑ.

Τέλος, οι άνθρωποι της Σέλτικ και της Ρόζενμποργκ γνωρίζονται αρκετά καλά μιας και συναντήθηκαν πέρυσι, αλλά και φέτος στην κλήρωση που προηγήθηκε και τους έφερε ξανά αντιπάλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ