Σκόνδρας: «Το φαβορί είναι η ΑΕΚ, όχι η Σέλτικ»

Σκόνδρας: «Το φαβορί είναι η ΑΕΚ, όχι η Σέλτικ»

Ο Γιάννης Σκόνδρας μίλησε για τη δυναμική της Σέλτικ και έχρισε φαβορί για πρόκριση της ΑΕΚ.

Ο Γιάννης Σκόνδρας είναι από τους πιο κατάλληλους για να σκιαγραφήσει την Σέλτικ, πιθανή αντίπαλο της ΑΕΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Έλληνας αμυντικός πέρασε μια διετία στην Χάμιλτον και αγωνίστηκε αρκετές φορές κόντρα στους Κέλτες.

Ο Σκόνδρας, σε συνέντευξή του στην «Ώρα των Σπορ» ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Πρώτα από όλα είμαι αρκετά επιφυλακτικός αναφορικά με την πρόκριση της Σέλτικ από τη σειρά των διπλών αναμετρήσεων με τη Ρόζενμποργκ. Και το λέω αυτό, διότι τα τελευταία χρόνια δεν έχει καμία σχέση με την άλλοτε μεγάλη ομάδα του παρελθόντος, τότε που έπαιζε και ο Γιώργος Σαμαράς.

Έχω παίξει αρκετές φορές αντίπαλος της Σέλτικ. Δεν χωρά καμία αμφιβολία πως πρόκειται για την καλύτερη ομάδα στη Σκωτία. Είναι σκάλες πιο πάνω από όλους τους υπόλοιπους συλλόγους κι έχει μικρό ανταγωνισμό. Διαθέτει το καλύτερο ρόστερ παικτών από όλες τις υπόλοιπες σκωτσέζικες ομάδες. Το αγωνιστικό προφίλ της εμπεριέχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το ποδόσφαιρο της χώρας. Τρέξιμο, μεγάλη δύναμη και πολλά γεμίσματα».

Για το ποια ομάδα είναι το φαβορί ο Σκόνδρας ήταν ξεκάθαρος: «Η ΑΕΚ θα είναι το φαβορί κι όχι η Σέλτικ. Δεν έχει να φοβάται κάτι η ΑΕΚ και έτσι και παρουσιαστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη, τότε έχει καλύτερη ομάδα και κατά τη γνώμη μου είναι αυτή που θα περάσει στην επόμενη φάση του Champions League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ