Πρίγιοβιτς : «Έχουμε καλές πιθανότητες, θα πρέπει να δείξουμε την ποιότητά μας»

Πρίγιοβιτς : «Έχουμε καλές πιθανότητες, θα πρέπει να δείξουμε την ποιότητά μας»

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, τόνισε μετά το ματς με τη Βασιλέια πως ο ΠΑΟΚ έχει αρκετές πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση αλλά θα πρέπει να δείξει και στην Ελβετία την ποιότητά του.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πέτυχε ένα υπέροχο γκολ και θα είχε κλειδώσει ουσιαστικά την πρόκριση της ομάδας του αν παρέμενε το 2-0 ωστόσο ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι έδειξε σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα τα καταφέρει μες την Ελβετία αν παρουσιαστεί όπως πρέπει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πιστεύω πως όλοι ξέρουμε πως η Βασιλεία είναι μια ομάδα τοπ επιπέδου που παίζει κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό δεν μας φόβησε, παίξαμε καλά, κάναμε περισσότερες ευκαιρίες, δεχτήκαμε ένα αχρείαστο γκολ αλλά πιστεύουμε στην πρόκριση, θα πάμε εκεί για να την τελειώσουμε. Τρέξαμε αρκετά, σε εμένα υπήρχαν αρκετοί αμυντικοί επάνω μου, το πιο δύσκολο ήταν ότι στην ανάπτυξη ο αντίπαλος είχε έναν παίκτη παραπάνω. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, είμαι χαρούμενος πάντα όταν μπορώ να βοηθώ την ομάδα μου, ήταν ένα έξτρα κίνητρο για εμένα αυτό το ματς. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό που είμαι και το έδειξα απέναντι σε μία ελβετική ομάδα. Ήταν ευχάριστο που έπαιξα κόντρα σε παλιούς φίλους. Έχουμε καλές πιθανότητες αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και εκεί θα πρέπει να δείξουμε την ποιότητά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ