Στρέλερ : «Ο ΠΑΟΚ έκανε πολλά παραπάνω από τις δυνατότητες του»

Στρέλερ : «Ο ΠΑΟΚ έκανε πολλά παραπάνω από τις δυνατότητες του»

Ο αθλητικός διευθυντής της Βασιλείας, Μάρκο Στρέλερ με αφορμή την ήττα από τον ΠΑΟΚ υποστήριξε πως το γκολ του Αγιέτι κρατάει ζωντανή την ομάδα του στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Βασιλείας Μάρκο Στρέλερ με δηλώσεις του στον Τύπο της Ελβετίας μίλησε αρχικά για το πως νιώθει για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Ήμασταν ήδη αποσυντονισμένοι και τότε ο Αγιέτι έκανε το 2-1. Μπορώ να ζήσω με αυτό το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ έκανε πολλά παραπάνω από τις δυνατότητες του. Αυτό που είναι σαφώς ξεκάθαρο είναι ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Ξέραμε ότι δεν θα πηγαίναμε εκεί και απλά οι αντίπαλοι θα έχαναν. Πρέπει κανείς να είναι ρεαλιστής με αυτά. Είμαστε εδώ για πολύ καιρό».

Για το πόσο σημαντικό είναι το εκτός έδρας γκολ που πέτυχαν: «Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό γιατί έτσι είναι όλα ανοιχτά για τη ρεβάνς. Αλλά επίσης ένα άλλο γεγονός είναι ότι χάσαμε το πέμπτο παιχνίδι στη σειρά αν μετρήσει κανείς και τα φιλικά παιχνίδια. Τα φιλικά παιχνίδια μπορεί να μην έχουν κάποια βαθμολογική αξία αλλά έχουν και αυτά τη σημασία τους. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες το συντομότερο δυνατό».

Για το αν έχει αμφιβολίες αναλογιζόμενος τις μέχρι τώρα ήττες: «Αυτό δεν είναι κάτι που σου δημιουργεί αυτοπεποίθηση σίγουρα. Αλλά όταν αρχίζουν οι διαμαρτυρίες είναι σαν να έχει χάσει κανείς έτσι κι αλλιώς. Αλλά αυτό είναι το παιχνίδι..Τη στιγμή που σκέφτηκα ότι ελέγχουμε το ματς της Κυριακής τότε έγινε το 1-0. Όμως όταν και στα δύο παιχνίδια ο καλύτερος μας παίκτης στο γήπεδο είναι ο τερματοφύλακας τότε αυτό δεν έχει να πει απαραίτητα κάτι για εμάς. Για να επανέλθω στο ερώτημα: δεν υπάρχουν αμφιβολίες αλλά είναι αλήθεια ότι πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε».

Για το αν υπήρξε κάτι θετικό στα δικά του μάτια στον αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Το να χάνει κανείς είναι πάντα δύσκολο. Δεν θέλω να μιλήσω με κολακευτικά λόγια μετά από μια ήττα. Ήταν ένα καζάνι και εμείς ήμασταν εντυπωσιασμένοι από αυτό. Όπως και ο αντίπαλος μας την Κυριακή έτσι και ο ΠΑΟΚ είχε ελάχιστες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο.
Είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες από τις οποίες η μια έπρεπε να είχε μπει μέσα. Μετά ήρθε το εκτός έδρας γκολ. Τώρα το επόμενο παιχνίδι είναι στην έδρα μας και έχουμε πραγματικά την ευκαιρία να προκριθούμε. Αυτό είναι το θετικό. Και επίσης ότι ο Γιόνας Όμλιν που στα φιλικά παιχνίδια δεν είχε πάντα καλή απόδοση τώρα πλέον είναι σταθερός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ