Ευχάριστα τα νέα για Μπίσεσβαρ

Ευχάριστα τα νέα για Μπίσεσβαρ

Ο Ολλανδός μέσος από αύριο θα επιστρέψει στο γήπεδο και θα ξεκινήσει με τρέξιμο. Αν ο Μπίσεσβαρ καταφέρει να καλύψει το χαμένο χρόνο τότε ο Λουτσέσκου θα τον υπολογίσει ως βασικό για την επανάληψη με τη Βασιλεία.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σήμερα (26/7) επέστρεψαν στη δουλειά και άρχισαν την προετοιμασία για τον επαναληπτικό. Όσοι αγωνίστηκαν στην μάχη της Τούμπας ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Για τους υπόλοιπους το… μενού περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, δουλειά στην τακτική και δίτερμα σε μικρό χώρο. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε όλους του παίκτες να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση κόντρα στην Βασιλεία χωρίς προβλήματα τραυματισμών.

Το μοναδικό όνομα που υπάρχει ακόμα στο ιατρικό δελτίο είναι αυτό του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, αλλά τα νέα γι αυτόν είναι θετικά. Ο Ολλανδός την Πέμπτη (26.07) συνέχισε το πρόγραμμά του με τρέξιμο στην πισίνα και από αύριο αναμένεται να επιστρέψει στο γήπεδο και να ξεκινήσει τρέξιμο. Αύριο (27/7) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ