Βιεϊρίνια : «Η Σπαρτάκ είναι δύσκολη ομάδα αλλά εμείς δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε»

Βιεϊρίνια : «Η Σπαρτάκ είναι δύσκολη ομάδα αλλά εμείς δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στις πρώτες δηλώσεις μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Βασιλείας τόνισε ότι προέχει η ξεκούραση πρώτα και ότι στόχος παραμένει η είσοδος στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά την εντυπωσιακή νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βασιλείας με 3-0, μίλησε στην κάμερα του Epsilon tv. Ο Πορτογάλος έκανε σαφές πως στόχος της ομάδας παραμένει η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιο συγκεκριμένα ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δήλωσε:

«Είχαμε δύο αποτελέσματα αλλά ήρθαμε να κερδίσουμε και το δείξαμε από την αρχή. Έχουμε τώρα το επόμενο ματς. Τώρα χρειάζεται ξεκούραση. Ο στόχος παραμένει να πάμε στους ομίλους το είπαμε από την αρχή. Η Σπαρτάκ είναι μια δύσκολη ομάδα αλλά και εμείς κόντρα στην Βασιλεία δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Αρκεί τώρα να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε για τα επόμενα παιχνίδια».

Ο Δημήτρης Πέλκας με τη σειρά του μίλησε κι εκείνος και στάθηκε στο ευρωπαϊκό DNA του ΠΑΟΚ. Πιο αναλυτικά ο Πέλκας δήλωσε:

«Χάρηκα πιο πολύ την ασίστ του Πασχαλάκη, από τις δύο δικές μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για την σημερινή μας εμφάνιση και πρόκριση. Παίξαμε συγκεντρωμένα, σωστά, αντέξαμε την πίεση και το γρήγορο γκολ μας βοήθησε παίξαμε έξυπνα. Αξίζαμε να κερδίσουμε. Ο ΠΑΟΚ έχει τον τρόπο να κερδίζει.

Εχει το DNA. Eχουμε καλούς παίκτες στον αέρα, ο Βαρέλα, ο Μάτος, ο Χατσερίντι, αυτούς σημάδευα.

Πιστεύαμε πως θα βάλουμε γκολ από στημένη φάση και έτσι έγινε. Είναι πολύ μεγάλη η προσωπικότητά του. Μας βοηθάει. Είναι ο ηγέτης της ομάδας. Μας ζήτησε να παίξουμε γι αυτόν. Να τα δώσουμε όλα. Ολα γίνονται για κάποιο λόγο πιστεύω. Είδατε μπήκε ο Χατσερίντι στη θέση του και για μένα ήταν ο κορυφαίος παίκτης. Αλάνθαστος.

Σήμερα θα χαρούμε, από αύριο θα δούμε τι ομάδα είναι, θα την αναλύσουμε και πάμε να παίξουμε αυτό που ξέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ