Γκόρντον: «Θα είναι δύσκολο το έργο μας με ΑΕΚ»

Γκόρντον: «Θα είναι δύσκολο το έργο μας με ΑΕΚ»

Ο τερματοφύλακας της Σέλτικ, Κρεγκ Γκόρντον μίλησε για τις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ και ξεκαθάρισε πως η Ένωση θα είναι δύσκολη αντίπαλος για τους Σκωτσέζους.

Ο Κρεγκ Γκόρντον, τερματοφύλακας της Σέλτικ, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League μίλησε για τα επικείμενα παιχνίδια με την Ένωση και τόνισε πως η ομάδα του θα έχει πολύ δύσκολο έργο.

Ο 35χρονος πια γκολκίπερ της Σέλτικ ξέρει καλά ποια είναι η αντίπαλος της ομάδας του διότι την είχε αντιμετωπίσει ως παίκτης της Χαρτς το 2006 όταν και αποκλείστηκε από τους κιτρινόμαυρους και αναφέρθηκε στη δυναμική της, αλλά και στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ΑΕΚ στο γήπεδο της.

«Θα είναι δύσκολο το έργο μας με την ΑΕΚ. Στην Αθήνα θα παίξουμε μπροστά σε μεγάλο κοινό που θα κάνει πολλή φασαρία. Όμως έχουμε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν μεγάλες ομάδες σε μεγάλα γήπεδα. Η ομάδα μας είναι συνηθισμένη να παίζει σε τέτοια ατμόσφαιρα και να παίρνει καλά αποτελέσματα. Είναι ένα ακόμη βήμα για μας», δήλωσε ο Γκόρντον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ