Ρότζερς για ΑΕΚ : «Έχουν καλή ομάδα, αλλά έχουμε και εμείς»

Ρότζερς για ΑΕΚ : «Έχουν καλή ομάδα, αλλά έχουμε και εμείς»

Ο τεχνικός της Σέλτικ, Μπρέντναν Ρότζερς, επανέλαβε πως η ΑΕΚ έχει μια καλή ομάδα, ενώ τόνισε ότι θα την μελετήσει καλά πριν τις αναμετρήσεις τους για το Champions League.

Το βράδυ της Τετάρτης (08/08, 21:45) η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Σέλτικ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, μετά την πρόκριση των Σκωτσέζων επί της Ρόζενμποργκ. Το Σάββατο (04/08) η ομάδα του Μπρέντναν Ρότζερς ξεκίνησε εξαιρετικά τη σεζόν στο εγχώριο πρωτάθλημα, με επιβλητική εμφάνιση και νίκη με 3-1 κόντρα στη Λίβινγκστον.

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο Βρετανός τεχνικός της Σέλτικ τόνισε πως θα μελετήσει την Ένωση, επανέλαβε πως πρόκειται για μια καλή ομάδα, αλλά και ότι μια ομάδα μπορεί να δείχνει στα βίντεο καλύτερη απ’ όσο πραγματικά είναι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πολλοί είναι εκείνοι που προτιμούν τον πρώτο αγώνα εκτός έδρας και τη ρεβάνς στην έδρα τους, αλλά μπορείς να τελειώσεις την πρόκριση από το πρώτο ματς. Είναι πολύ σημαντικό, όπως κι αν παίξουμε, είτε στην έδρα μας είτε εκτός, να είμαστε επιθετικοί και να εκμεταλλευτούμε τις καλές στιγμές μας. Πολλές φορές μια ομάδα δείχνει καλύτερη στα βίντεο απ’ όσο πραγματικά είναι, αλλά κάποιες άλλες φορές συμβαίνει το αντίθετο. Θα μελετήσουμε την αντίπαλη ομάδα και θα προετοιμάσουμε τους παίκτες μας. Έχουν καλή ομάδα, αλλά έχουμε και εμείς».

Για το πρώτο ματς που διεξάγεται στο Σέλτικ Παρκ: «Το Σέλτικ Παρκ είναι διάσημο για το θόρυβο, την ατμόσφαιρα και το πάθος εδώ στη Σκωτία. Αυτή είναι μια ατμόσφαιρα στην οποία λατρεύουμε να παίζουμε. Το πρώτο ματς είναι στην έδρα μας και θα επικεντρωθούμε σε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ