«Η Σπαρτάκ είναι πολύ δυνατή τα τελευταία χρόνια»

«Η Σπαρτάκ είναι πολύ δυνατή τα τελευταία χρόνια»

Ο Γκεόργκι Λόρια, ο οποίος πέρασε από την Ελλάδα μίλησε για τα ματς του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο Γκεόργκι Λόρια είναι τερματοφύλακας της ρωσικής Κρίλια Σοβέτοφ, ο οποίος πέρασε από την Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού. Ο Γεωργιανός διεθνής γκολκίπερ πριν δύο χρόνια ήταν μια ανάσα από το να έρθει στον ΠΑΟΚ, κάτι που δεν έκρυψε ποτέ ότι θα ήθελε πολύ αλλά τελικά δεν έγινε.

Ο Λόρια μίλησε στο «Metropolis 95.5» για τον ΠΑΟΚ και την Σπαρτάκ Μόσχας.

Για τη ρωσική ομάδα, είπε: «Είναι πολύ ποιοτική ομάδα, ειδικότερα τα τελευταία χρόνια είναι εξαιρετική. Έχει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες και ένα πολύ καλό προπονητή, αφοσιωμένο στους στόχους της ομάδας. Ξεχωρίζω κάποιους ποδοσφαιριστές. Ο Τζίκια, είναι ένας κεντρικός αμυντικός που κάθε ομάδα θα ήθελε, δυνατός και ψηλός. Στο κέντρο ο Ανανίντσε είναι ένας δυνατός και γρήγορος αμυντικός μέσος ενώ ο κινητήριος μοχλός στην μεσοεπιθετικός γραμμή είναι ο Ολλανδός Πρόμες. Δημιουργεί και σκοράρει πολύ εύκολα και συνδυάζεται άψογα με τον Ζε Λουίς στην επίθεση».

Για τα διπλά παιχνίδια, ΠΑΟΚ – Σπαρτάκ Μόσχας στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, είπε: «Είναι πλεονέκτημα για τον Δικέφαλο το ότι το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στη Τούμπα, στην Θεσσαλονίκη, στο σπίτι του. Ο κόσμος και ειδικά οι φανατικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο. Ο στόχος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι το αποτέλεσμα που θα του δώσει έστω και ελαφρύ προβάδισμα, είναι σημαντικό. Αυτό το λέω βάση του ότι ο επαναληπτικός θα είναι πολύ δύσκολος. Οι Ρώσοι είναι πολύ καλοί στην έδρα τους, μπροστά στο δικό τους φανατικό κοινό. Είναι ένα όμορφο γήπεδο η Oktritie Arena. Έχοντας ένα μείγμα ταλαντούχων αλλά και έμπειρων παικτών προσπαθούν για το κάτι παραπάνω. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα στη Μόσχα. Λογικά ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει το δικό του σκάουτινγκ και θα δει πως θα αντιμετωπίσει την Σπαρτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ