Δανιηλίδης : «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μπει στους ομίλους του Champions League»

Δανιηλίδης : «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μπει στους ομίλους του Champions League»

Ο Δημήτρης Δανιηλίδης τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ομάδες που διεκδικούν είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Ο Δημήτρης Δανιηλίδης ήταν 10 χρόνια γυμναστής στον ΠΑΟΚ. Τα περισσότερα από αυτά δούλεψε στις Ακαδημίες της ομάδας, αλλά κάποιες σεζόν ανέβηκε και στην πρώτη ομάδα, είτε ως πρώτος γυμναστής, είτε ως υπεύθυνος αποκατάστασης.

Πριν λίγες εβδομάδες αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Δικέφαλο και να αποδεχθεί μμια πρόταση που είχε από την Αλ Νασρ.

Ο πρώην γυμναστής του ΠΑΟΚ μίλησε στο «Metropolis 95.5» για την απόφασή του να συνεχίσει σε άλλη ομάδα αλλά και τις φετινές δυνατότητες του Δικέφαλου.

Αρχικά είπε: « Ήταν μεγάλη απόφαση για εμένα αλλά την μελέτησα μέχρι τελευταίας στιγμής. Σίγουρα δεν ήταν κάτι εύκολο. Ο ΠΑΟΚ για τα ελληνικά δεδομένα είναι η ομάδα που δουλεύεις με την μεγαλύτερη άνεση, δύσκολα την αφήνεις.

Ωστόσο, και εδώ τα δεδομένα είναι θετικά, οι Άραβες είναι πολύ οργανωμένοι και πληρώνουν πάρα πολύ καλά. Σημαντικό στοιχείο είναι πως είναι αμερικοθρεμμένοι. Ο συναγωνισμός είναι μεγάλος, η ομάδα τερματίζει συνήθως 5η – 6η στο πρωτάθλημα αλλά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την πρωτοπόρο.

Εδώ δουλεύουν πολλοί άνθρωποι από το εξωτερικό, από Ισπανία, Σερβία όπως για παράδειγμα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Είναι υψηλό το επίπεδο των εγκαταστάσεων αλλά και της δουλειάς. Χαίρομαι που και άλλοι Έλληνες δούλεψαν στο εξωτερικό, όπως ο Γιώργος Δώνης και ο Γιάννης Αναστασίου. Οι Έλληνες έχουμε γνώσεις και μπορούμε κάποτε να φτιάξουμε τη δική μας σχολή αν γίνουμε λίγο πιο εξωστρεφείς. Η αγορά άνοιξε για όλους»

Για τα διπλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία : «Έχω την αίσθηση ότι οι παίκτες ένιωθαν αδικημένοι στο πρώτο παιχνίδι και είναι 100% φυσιολογικό. Το 2-1 αδικούσε τον Δικέφαλο, ωστόσο στο δεύτερο παιχνίδι έκαναν φανταστική εμφάνιση. Ο ΠΑΟΚ ήταν αποτελεσματικός και καταιγιστικός, όπως θέλουμε να τον βλέπουμε. Ο κ. Λουτσέσκου αλλά και οι συνεργάτες του δουλεύουν πολύ σωστά, έχουν ως πρότυπο ευρωπαϊκές ομάδες. Υπάρχει εκσυγχρονισμός και σε ιατρικό επίπεδο».

Σε ερώτηση αν το όνειρο των ομίλων του Champions League μπορεί να γίνει πραγματικότητα είπε: «Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, ο ΠΑΟΚ έχει δυνατότητες και το έδειξε. Για εμένα είναι 50 – 50 τα ματς με την Σπαρτάκ Μόσχας. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απολύτως από τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν είσοδο στους ομίλους του Champions League. Το ρόστερ είναι πολύ καλό, απλά χρειάζεται και λίγη τύχη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ