Λούστιγκ : «Ομάδες σαν την ΑΕΚ τις αντιμετωπίζεις στα play offs»

Λούστιγκ : «Ομάδες σαν την ΑΕΚ τις αντιμετωπίζεις στα play offs»

Ο δεξιός μπακ της Σέλτικ, Μίκαελ Λούστιγκ, μίλησε για τις αναμετρήσεις της ομάδας του με την ΑΕΚ, κάνοντας μια δήλωση που υποδεικνύει ότι η σκωτσέζικη ομάδα δεν έχει υποτιμήσει την Ένωση.

Ο 31χρονος Σουηδός δεξιός μπακ της Σέλτικ, Μίκαελ Λούστιγκ, μίλησε για τις αναμετρήσεις της ομάδας του με την ΑΕΚ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League στη Heraldscotland, τονίζοντας πως ομάδες σαν την Ένωση συνήθως τις βρίσκεις μπροστά σου στα play offs της διοργάνωσης και ότι η πρωταθλήτρια Σκωτίας πρέπει να εξασφαλίσει ότι θα θέσει τους «κιτρινόμαυρους» άμεσα σε καθεστώς πίεσης στο πρώτο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω ότι τώρα είμαστε πιο έτοιμοι συγκριτικά με την περσινή χρονιά. Φέτος τα πράγματα είναι πιο δύσκολα από πέρυσι. Έχουμε την ΑΕΚ σε αυτόν τον γύρο, συνήθως τέτοιες ομάδες τις αντιμετωπίζεις στα play offs. Ελπίζουμε ότι αυτοί νιώθουν πως είναι ένα τεστ για τους ίδιους. Νιώθουμε δυνατοί. Ειδικά στην έδρα μας, κόντρα στη Ρόζενμποργκ, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Αν μπορέσουμε να βρεθούμε στο ίδιο επίπεδο, θα έχουμε καλές πιθανότητες.

Συνήθως θες τη ρεβάνς στην έδρα σου, αλλά αν παίζεις εντός στο πρώτο παιχνίδι χρειάζεται απλά να βγεις έξω και να προσπαθήσεις να πάρεις το προβάδισμα εν όψει του δεύτερου αγώνα. Έχουμε παίξει αρκετά σπουδαία πρώτα παιχνίδια, στα οποία καθαρίσαμε την πρόκριση. Μακάρι να κάνουμε κάτι παρόμοιο.

Έχουμε δώσει ήδη πέντε επίσημα παιχνίδια και είμαστε έτοιμοι να ανεβάσουμε ταχύτητα. Πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι από την αρχή θα τους βάλουμε σε καθεστώς πίεσης. Γνωρίζουμε ότι είναι ένα σημαντικό ματς σε ευρωπαϊκή βραδιά αλλά αν εμφανιστούμε όπως συνηθίζουμε θα είναι καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ