Καλίνιν : «Ο ΠΑΟΚ είναι πιο έτοιμος από τη Σπαρτάκ»

Καλίνιν : «Ο ΠΑΟΚ είναι πιο έτοιμος από τη Σπαρτάκ»

Σύμφωνα με τον Ρώσο δημοσιογράφο Αρτέμ Καλίνιν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει ζημιά στη Σπαρτάκ Μόσχας

Ο Ρώσος δημοσιογράφος Αρτέμ Καλίνιν μίλησε στο «Metropolis 95.5» για τα ματς του ΠΑΟΚ με τη Σπαρτάκ Μόσχας και τόνισε ότι ο Δικέφαλος είναι πιο έτοιμος από τη ρωσική ομάδα

Για το κλίμα που επικρατεί τη δεδομένη στιγμή στη Σπαρτάκ Μόσχας είπε: «Δεν ασχολούνται αποκλειστικά με τον ΠΑΟΚ. Προέκυψε σενάριο να επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Γερεμένκο, ο οποίος είχε για τιμωρηθεί με δύο χρόνια αποκλεισμό για χρήση κοκαΐνης, και είναι να μεταγραφεί στη Σπαρτάκ. Επειδή ήταν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας πριν, υπάρχουν αντιδράσεις από τους οπαδούς της Σπαρτάκ Μόσχας».

Για την εμφάνιση της Σπαρτάκ κόντρα στη Λοκομοτίβ: «Ο προπονητής της Σπαρτάκ, Μάσιμο Καρέρα, ρωτήθηκε μετά το ματς για το αν ανησυχεί πως η ομάδα πέτυχε μόνο ένα γκολ σε δύο ματς. Είπε ότι δεν ανησυχεί. Θεωρεί ότι είναι θέμα χρόνου να βρουν οι παίκτες του τα πατήματά τους. Η μοναδική ανησυχία είναι πως έχει αλλάξει το προπονητικό τιμ φέτος και δεν έγινε επίπονη προετοιμασία. Μετά το 60ό λεπτό η Σπαρτάκ εμφανίζει κάποια σημάδια κόπωσης. Αν ο ΠΑΟΚ είναι καλός μέχρι το 60’ και αν πιέσει στο τελευταίο ημίωρο μπορεί να της δημιουργήσει προβλήματα».

Για το ποσοστό ετοιμότητας της Σπαρτάκ σε σχέση με αυτό του ΠΑΟΚ: «Το πρόβλημα της Σπαρτάκ είναι ότι υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο έτοιμος, μπορεί να βγάλει πιο μαχητικό πνεύμα. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί στο πρώτο παιχνίδι σε ποσοστό 55-45%. Πρέπει να σκοράρει η Σπαρτάκ στην Τούμπα. Αν πετύχει το γκολ, στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί μπορεί να πετύχει αυτό που σχεδιάζει».

Για το ποιον θεωρεί ως τον πιο επικίνδυνο παίκτη της Σπαρτάκ: «Ο πιο φορμαρισμένος παίκτης είναι ο Πρόμες, αυτός πρέπει να προσεχθεί από τον ΠΑΟΚ. Αλλάζει όλη την επίθεση της Σπαρτάκ».

Για το αν κάποιοι οπαδοί της Σπαρτάκ θα προσπαθήσουν να σπάσουν την απαγόρευση και επιχειρήσου να βρεθούν στην Τούμπα: «Όχι. Οι μόνοι που θα βρίσκονται στο γήπεδο θα είναι οι VIP με τις προσκλήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ