Η μάχη του ΠΑΟΚ με τη Σπαρτάκ στη Nova

Η μάχη του ΠΑΟΚ με τη Σπαρτάκ στη Nova

Η Nova έχει ετοιμάσει pregame (με τις συνεντεύξεις Τύπου), θα μεταδώσει το ματς του ΠΑΟΚ με τη Σπαρτάκ, αλλά θα ακολουθήσει και post game πρόγραμμα

Το κανάλι «Novasports 2» θα μεταδώσει την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Σπαρτάκ Μόσχας στην Τούμπα την προσεχή Τετάρτη (8/8) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σχετική ανακοίνωση της Nova αναφέρει:

«Ο Κυπελλούχος Ελλάδας ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση και τα κανάλια Novasports θα είναι εκεί!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τετάρτη 8 Αυγούστου, στις 20:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports2HD, στο Nova GO καθώς και ηχητικά από το Novasports.gr, τον 1ο αγώνα ΠΑΟΚ – Σπαρτάκ Μόσχας για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Ο Δικέφαλος λίγες ημέρες μετά την πανηγυρική πρόκριση κόντρα στη Βασιλεία με δύο νίκες (2-1 στην Τούμπα και 3-0 στην Ελβετία) θα επιδιώξει να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στα play offs της διοργάνωσης απέναντι στη ρωσική ομάδα.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα του αγώνα από αύριο Τρίτη 7 Αυγούστου στις 11:55 με τη συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ. Ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Δημήτρης Πέλκας μιλάνε για την προσπάθεια της ομάδας τους να περάσει στα play offs του UEFA Champions League εκεί όπου αν προκριθεί, θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Μπενφίκα – Φενερμπαχτσέ.

Η συνέντευξη Τύπου του «Δικέφαλου» του Βορρά θα προβληθεί από το Novasports24HD, από τα social media (Facebook & YouTube) και από το WebTV του Novasports.gr σε παρουσίαση των Κωστή Μπότσαρη και Ευγένιου Δαδαλιάρα.

H συνέχεια είναι την Τετάρτη 8 Αυγούστου από τις 19:00 με το Pre Game που θα προβληθεί από το Novasports2HD, από τα social media (Facebook & YouTube) και από το WebTV του Novasports.gr σε παρουσίαση του Γιάννη Πάγκου με όλα τα τελευταία νέα και εκλεκτούς καλεσμένους.

Στις 20:00 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD η μετάδοση της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Σπαρτάκ Μόσχας σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Ευγένιου Δαδαλιάρα.

Μετά το τέλος αγώνα θα προβληθεί στο Novasports2HD το Post Game με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ