Ουζουνίδης : «Η απουσία του Μάνταλου διαφοροποιεί τα πλάνα»

Ουζουνίδης : «Η απουσία του Μάνταλου διαφοροποιεί τα πλάνα»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στο πόσο διαφορετική παρουσιάζεται η Σέλτικ στα εντός παιχνίδια της και παραδέχθηκε ότι η απουσία του Πέτρου Μάνταλου διαφοροποιεί τα πλάνα του.

Η ΑΕΚ αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (07/08) για Γλασκώβη, όπου την Τετάρτη (08/08, 21:45) θα αντιμετωπίσει τη Σέλτικ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Στις δηλώσεις του λίγο πριν η Ένωση μπει στο αεροπλάνο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στο πόσο διαφορετική παρουσιάζεται η σκωτσέζικη ομάδα στα εντός παιχνίδια της, εν συγκρίσει με τα εκτός, και παραδέχθηκε ότι η απουσία του Πέτρου Μάνταλου διαφοροποιεί τα πλάνα του, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιεί ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικού

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουζουνίδης:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είναι το πρώτο ματς αυτής της φάσης. Ο αντίπαλος είναι διαφορετική ομάδα εντός και εκτός έδρας. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται για να πάρουμε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα. Παρά το πρόβλημα με τον Μάνταλο όλα τα παιδιά είναι καλά, έχουμε δουλέψει πάνω στον αντίπαλο και θέλω να πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε δυνατοί. Η απουσία του Μάνταλου διαφοροποιεί τα πλάνα, αλλά αυτός που θα τον αντικαταστήσει θα μας δώσει τα δικά του στοιχεία. Τα άλλα παιδιά δεν είναι στην κατάσταση που θέλουμε από άποψη ετοιμότητας, αλλά θα πρέπει να προσαρμοστούμε και θέλω να πιστεύω πως ο αντικαταστάτης του θα έχει αντίστοιχα καλή παρουσία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ