Η αποστολή της Σπαρτάκ Μόσχας για το ματς της Τούμπας

Η αποστολή της Σπαρτάκ Μόσχας για το ματς της Τούμπας

Αναχώρησε από τη Ρωσία η Σπαρτάκ Μόσχας με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Οι Μοσχοβίτες θα είναι το απόγευμα (07/08) στην Ελλάδα, ενώ στις 20:00 θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση στην Τούμπα.

«Πέταξε» με προορισμό τη Μακεδονία η αποστολή της Σπαρτάκ Μόσχας, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό του Champions League. Οι Ρώσοι αναμένονται στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα ενώ στο αεροπλάνο εκτός από τους ανθρώπους της διοίκησης βρίσκονται και ορισμένοι φίλαθλοι της ομάδας που θα τοποθετηθούν στη θύρα 1 του γηπέδου της Τούμπας.

Σύμφωνα με το πλάνο η Σπαρτάκ θα προπονηθεί στις 20:00 το απόγευμα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, ενώ μισή ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στην Τούμπα, του προπονητή των Ρώσων, Μάσιμο Καρερά, και ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Στην αποστολή των Ρώσων βρίσκονται οι εξής: Ρεμπρόφ, Τερέσκιν, Μποκέτι, Εσένκο, Ζιγκό, Κομπάροφ, Κουτέποφ, Ρασκαζόφ, Γκλουσακόφ, Ζομπνίν, Λομοβίτσκι, Ποπόφ, Πρόμες, Τασάεφ, Τιμοφέεφ, Φερνάντο, Ανί, Ζε Λουίς, Λουίζ Αντριάνο, Πέδρο Ρότσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ