ΑΕΚ : Η μπαγκέτα στον Μπογέ

ΑΕΚ : Η μπαγκέτα στον Μπογέ

Ο Αργεντινός άσος παίρνει εκτός απροόπτου φανέλα βασικού στη Γλασκώβη, αναλαμβάνοντας ρόλο αντι-Μάνταλου.

Ο τραυματισμός του Πέτρου Μάνταλου έφερε τούμπα τα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη για το παιχνίδι απέναντι στη Σέλτικ, μιας και ο αρχηγός της ΑΕΚ είχε ρόλο-κλειδί στα όσα δούλευε στο μυαλό του ο τεχνικός της Ένωσης. Πλέον η ΑΕΚ καλείται να προχωρήσει χωρίς τον διεθνή μέσο πιθανότατα μέχρι και τη ρεβάνς, καθώς παραμένει άγνωστο αν θα μπορέσει να είναι έτοιμος ακόμα και για το ματς της Αθήνας.

Προς το παρόν πάντως αυτό το παιχνίδι… αργεί, αφού η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στην αυριανή αναμέτρηση της Γλασκώβης. Εκεί όπου θα προσπαθήσει να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα της ανοίξει τον δρόμο για την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρότι στο μυαλό του Ουζουνίδη υπήρξε η σκέψη να δοθεί φανέλα βασικού στον Χουλτ, με τον Λόπες να προωθείται και να καλύπτει το κενό που αφήνει ο Μάνταλος αριστερά, όλα δείχνουν πως ο Λούκας Μπογέ θα είναι τελικά ο «εκλεκτός» για την συγκεκριμένη θέση.

Ο Αργεντινός φορ έχει ανεβάσει στροφές, είναι ο πιο έτοιμος από τους παίκτες που αποκτήθηκαν τελευταία και αύριο, αναμένεται να πάρει την ευκαιρία του. Ξεκινώντας από την αρχή το ματς και αναλαμβάνοντας τον ρόλο να καλύψει την απουσία του αρχηγού. Παίζοντας σε μια θέση που πιθανότατα τον βολεύει περισσότερο από κάθε άλλη, μιας και τα χαρακτηριστικά του του επιτρέπουν να συγκλίνει από αριστερά, είτε για να δημιουργήσει, είτε για να εκτελέσει. Κάτι που θα προσπαθήσει να κάνει και απέναντι στη Σέλτικ, με την Ένωση να περιμένει πολλά από τις εμπνεύσεις του 22χρονου Αργεντινού, ώστε να κάνει τη ζημιά στην ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ