ΠΑΟΚ : Με την ίδια συνταγή κόντρα στη Σπαρτάκ

ΠΑΟΚ : Με την ίδια συνταγή κόντρα στη Σπαρτάκ

Από τη στιγμή που ο Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του τον Βιεϊρίνια, τα κουκιά είναι μετρημένα. Ο Ρουμάνος αναμένεται να χρησιμοποιήσει την ίδια 11αδα που αντιμετώπισε τη Βασιλεία.

Ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει, πόσο μάλλον όταν κυριαρχεί στο γήπεδο και επικρατεί με 3-0 στην έδρα της Βασιλείας. Κάπως έτσι θα σκέφτηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, έχοντας στο μυαλό του την ενδεκάδα του αγώνα με τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο Ρουμάνος προπονητής του Δικεφάλου εξυπακούεται ότι δεν αλλάζει σχηματισμό, ούτε για… αστείο και όπως όλα δείχνουν θα προτιμήσει τα ίδια 11 πρόσωπα που άρχισαν την αναμέτρηση στο «Σεντ Γιάκομπ Παρκ».

Ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, ο Κρέσπο στην θέση του τραυματία Αντελίνο Βιεϊρίνια, το δίδυμο στα στόπερ θα παραμείνει αυτό των Βαρέλα και Χατσερίδη, ενώ ο Λέο Μάτος θα παίξει στο δεξί άκρο της αμυνας. Το «ζευγάρι» των Κάνιας και Μαουρίσιο δύσκολα «σπάει», ενώ ο Δημήτρης Πέλκας μπροστά τους ως επιτελικός μέσος θα ψάξει το πρώτο του φετινό γκολ. Στα πλάγια, από τα δεξιά ο Δημήτρης Λημνιός μετά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις κόντρα στην Βασιλεία, είναι δύσκολο να μείνει εκτός, ενώ στα αριστερά αναμένεται να αρχίσει ο Ομάρ Ελ Καντουρί αντί του Λέο Ζαμπά.

Εκτός αποστολής άφησε ο Λουτσέσκου άφησε τον ανέτοιμο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, τον – εκτός λίστας – Γιάννη Μυστακίδη αλλά και τους Χάρη Χαρίση και Λάζαρο Λάμπρου για λόγους τακτικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ