Λαμπρόπουλος: «Στο χέρι μας…»

Λαμπρόπουλος: «Στο χέρι μας…»

Από τα όσα θα κάνει η ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο θα κριθεί και το ποιος θα είναι εκείνος που θα περάσει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Ο Έλληνας στόπερ χαρακτήρισε πρόκληση την ευκαιρία της Ένωσης να φτάσει μέχρι τους ομίλους της διοργάνωσης και σημείωσε πως η ΑΕΚ μπορεί να τα καταφέρει.

«Κτίσαμε πέρυσι κάτι όμορφο. Το ζητούσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Να διεκδικήσουμε να μπούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος είναι μια νέα πρόκληση. Παίζουμε σ’ έναν τεράστιο αντίπαλο. Και αν καταφέρουμε να περάσουμε απ’ αυτή την φάση, θα έχουμε μεγάλες ελπίδες για τη συνέχεια. Θεωρώ πως η πρόκληση είναι κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πέρυσι θέλαμε να μπούμε στην Ευρώπη και να πάρουμε το πρωτάθλημα και το καταφέραμε. Τώρα θέλουμε να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Και θεωρώ πως είναι στο χέρι μας, για να μπορέσουμε να το καταφέρουμε», είπε αρχικά ο Λαμπρόπουλος.

Σχετικά με το αν υπάρχει άγχος στην ομάδα, τόνισε: «Έχουμε ένα άγχος δημιουργικό, διότι έχεις να αντιμετωπίσεις μια ομάδα που η φανέλα είναι βαριά και θέλουμε πολύ να προκριθούμε. Αυτό που σκεφτόμαστε, είναι πως πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ