Μαουρίτσιο : «Ελπίζω να σκοράρω ξανά κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας»

Μαουρίτσιο : «Ελπίζω να σκοράρω ξανά κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας»

«Καλή η Σπαρτάκ αλλά εμείς έχουμε τεράστια θέληση για πρόκριση»

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ που να έχει πολυετή εμπειρία από το Ρώσικο πρωτάθλημα και κατ επέκταση και από την σημερινή αντιπαλο του Δικεφάλου, αυτός δεν είναι άλλος από τον Βραζιλιάνο άσο Μαουρίτσιο.

Ο ηγετικός μέσος του ΠΑΟΚ έχει βρει αρκετές φορές το δρόμο προς τα δίχτυα της Σπαρτάκ και ευελπιστεί πως θα υπάρξει και συνέχεια: «Ελπίζω ότι τα γκολ που πέτυχα εναντίον της Σπαρτάκ, δεν θα είναι τα τελευταία», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε…

Ο Μαουρίσιο μίλησε στην Ρωσία για τον Ιβάν Σαββίδη και το πόσο σημαντικός είναι ο ΠΑΟΚ για εκείνον αλλά και για την μεγάλη θέληση που υπάρχει για την πρόκριση:

«Όταν ήμουν στην Ρωσία, μου άρεσε ο Πρόμες, ο Γκλουσάκοφ, ο Ζε Λουίς, ο Φερνάντο και ο Ζομπνίν περισσότερο, εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια θέληση να βρεθεί στους ομίλους, ειδικά τώρα που η ομάδα μας είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Τα πάντα στον ΠΑΟΚ κρατούν από πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικός για τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος μετράει έξι χρόνια παρουσίας στο τιμόνι της ομάδας. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι έχει έρθει η στιγμή του κλαμπ. Είμαστε δυο βήματα πριν τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ