Συλλήψεις οπαδών της Σπαρτάκ στη Θεσσαλονίκη

Συλλήψεις οπαδών της Σπαρτάκ στη Θεσσαλονίκη

Οπαδοί της Σπαρτάκ Μόσχας ήρθαν στην Ελλάδα παρά την απαγόρευση της UEFA και οι περισσότεροι από αυτούς κατέληξαν ήδη στα κρατητήρια.

Παρότι οι οπαδοί της Σπαρτάκ Μόσχας είναι τιμωρημένοι από την UEFA για τις εκτός έδρας μετακινήσεις τους στην Ευρώπη, ορισμένοι από αυτούς ήρθαν στη Θεσσαλονίκη προσπαθώντας να βρουν εισιτήρια για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και οι περισσότεροι από αυτούς κατέληξαν να συλληφθούν!

Οι φίλοι της ρωσικής ομάδας τιμωρήθηκαν πέρυσι μετά από επεισόδια που έκαναν στην Ισπανία στο εκτός έδρας ματς με τη Αθλέτικ Μπιλμπάο, στη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκε ένας αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εξέπνευσε λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε σήμερα (8/8) νωρίτερα στα εκδοτήρια της Τούμπας τα τελευταία 150 εισιτήρια για το ματς με τη Σπαρτάκ για να μην καταλήξουν σε χέρια Ρώσων οπαδών μέσω ίντερνετ.

Κάποιοι Ρώσοι (συνολικά 42 έως τώρα!) που εμφανίστηκαν στα εκδοτήρια της Τούμπα ζητώντας εισιτήρια τελικά συνελήφθησαν και αναμένεται να σταλούν πίσω στη χώρα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ