Γκόρντον: «Καυτή ατμόσφαιρα για να δυσκολέψουμε την ΑΕΚ»

Γκόρντον: «Καυτή ατμόσφαιρα για να δυσκολέψουμε την ΑΕΚ»

Ο πορτιέρο της Σέλτικ κάλεσε τους οπαδούς της σκωτσέζικης ομάδας να δημιουργήσουν «καυτή» ατμόσφαιρα στο Σέλτικ Παρκ για να δυσκολέψουν τους παίκτες της ΑΕΚ.

Στους οπαδούς της Σέλτικ ποντάρει ο τερματοφύλακας της σκωτσέζικης ομάδας, Γκρεγκ Γκόρντον, ενόψει του αποψινού παιχνιδιού με την ΑΕΚ, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Ο 35χρονος πορτιέρο κάλεσε τον κόσμο να δημιουργήσει «καυτή» ατμόσφαιρα στο Σέλτικ Παρκ, προκειμένου να δώσει ώθηση στους παίκτες της Σέλτικ και να δυσκολέψουν τους ποδοσφαιριστές της Ενωσης.

«Σίγουρα η ΑΕΚ έχει συνηθίσει να παίζει σε παιχνίδια με τέτοια ατμόσφαιρα, αλλά θέλουμε να τους δυσκολέψουμε όσο περισσότερο γίνεται στο πρώτο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν πολλές καλύτερες έδρες από το Σέλτικ Παρκ στην Ευρώπη και αν έχουμε τέτοιο κλίμα για 90 λεπτά, τότε έχουμε καλές πιθανότητες για να τα καταφέρουμε. Η ομάδα μας δείχνει σε καλή κατάσταση και θέλουμε να φτάσουμε στον επόμενο γύρο και τους ομίλους του Champions League», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του την ΑΕΚ, καθώς είχε αγωνιστεί κόντρα στην Ενωση και με τη φανέλα της Χαρτς το 2006.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ