Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα κερδίζοντας με 3-2 τη Σπαρτάκ Μόσχας στην Τούμπα. Διαβάστε την κριτική των παικτών του Δικέφαλου του Βορρά.

Στην Τούμπα έγινε ένα φοβερό ματς! Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε από την κόλαση στον Παράδεισο (εν μέρει)! Αιφνιδιάστηκε, είχε κενά στην άμυνα και μόλις στο 16’ βρέθηκε να χάνει με 2-0 (Ποπόφ 7’, Πρόμες 16΄) στις δύο πρώτες τελικές προσπάθειες των Ρώσων! Ο Δικέφαλος όμως παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και πιέζοντας ασταμάτητα τη Σπαρτάκ γύρισε το ματς ως το ημίχρονο προηγήθηκε με 3-2 (Πρίγιοβιτς 28’, Λημνιός 37’, Πέλκας 44’).

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου (χωρίς τους Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ) ξεκίνησε την ίδια ενδεκάδα που είχε βάλει και στη ρεβάνς με τη Βασιλεία στην Ελβετία όπου ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0.

Πασχαλάκης: Στο πρώτο γκολ που δέχθηκε δεν είχε περιθώρια αντίδρασης, ενώ στο 2ο η μπάλα κτύπησε στον Χατσερίντι και άλλαξε πορεία και παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια που έκανε δεν το αποσόβησε. Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε μια φοβερή απόκρουση σε σουτ του Πρόμες μέσα από τη μικρή περιοχή και στο 71’ απόκρουσε και πέναλτι του Ολλανδού.

Μάτος: Έκανε πολύ καλό ματς με πολλά ανεβάσματα. Έβγαλε δύο ασίστ (στο 2ο και το 3ο γκολ του ΠΑΟΚ) και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα στην Σπαρτάκ.

Κρέσπο: Κλήθηκε να παίξει πάλι αριστερό μπακ καθώς έλειπε ο Βιεϊρίνια. Τα πήγε αρκετά καλά βγαίνοντας περισσότερο μπροστά στο πρώτο μέρος και προσέχοντας την άμυνα πιο πολύ στην επανάληψη.

Βαρέλα: Στα δύο πρώτα γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παρότι μπήκαν από τον άξονα. Συνολικά ήταν και πάλι πολύ καλός και με σωστές τοποθετήσεις.

Χατσερίντι: Στο ξεκίνημα του αγώνα είχε θέματα καθώς έμεναν κενά στο κέντρο της άμυνας, αφού δεν έβγαινε γρήγορα στις φάσεις. Δεν έφταιγε μόνο αυτός όμως. Μετά βρήκε τα πατήματά του, αλλά έκανε ένα αχρείαστο πέναλτι, το οποίο απόκρουσε ο Πασχαλάκης.

Μαουρίσιο: Έδινε ηρεμία και προωθούσε σωστά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός, αλλά στο β’ μέρος έπεσε η απόδοσή του. Σίγουρα έχει κάνει και πιο γεμάτα παιχνίδια.

Κάνιας: Έκανε κάποια λάθη στο πρώτο μέρος τα οποία δεν είναι συνηθισμένα για την κλάση του. Έτρεξε όμως πολύ, κάλυψε πολλούς χώρους και έκανε ένα γεμάτο παιχνίδι, βοηθώντας τον ΠΑΟΚ να κυριαρχήσει στη μεσαία γραμμή.

Πέλκας: Ήταν πολύ δραστήριος και κινητικός. Δημιούργησε αναστάτωση στην άμυνα της Σπαρτάκ, παρότι κάποιες φορές δεν τελείωσε τις φάσεις όπως θα ήθελε. Έβαλε και ένα γκολ όμως το οποίο ήταν πολύ σημαντικό.

Ελ Καντουρί: Πολύ καλό παιχνίδι για τον Μαροκινό στο πρώτο ημίχρονο, ο οποίος μοιάζει σαν καινούρια μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ φέτος. Κράτησε μπάλα, μοίρασε το παιχνίδι, δημιούργησε φάσεις και ήταν σωστός και τακτικά. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκε καλά και έγινε νωρίς αλλαγή.

Λημνιός: Ακόμη ένα εξαιρετικό παιχνίδι για τον νεαρό, ο οποίος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν. Έβαλε και το πρώτο του γκολ στην Ευρώπη, προκάλεσε πολλά ρήγματα, έτρεξε παντού, ενώ βοήθησε και ανασταλτικά.

Πρίγιοβιτς: Από δική του πίεση ο ΠΑΟΚ κέρδισε το πέναλτι στο χέρι του Ζόμπνιν και με την εύστοχη εκτέλεση ξαναμπήκε ο Δικέφαλος στο παιχνίδι ξεκινώντας την ανατροπή. Έδωσε πολλές μάχες μπροστά, αλλά δεν είχε άλλες ευκαιρίες.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ουάρντα: Μπήκε στη θέση του Ελ Καντουρί στο 61’ και έπαιξε στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης. Είχε ορισμένες καλές στιγμές και έδειξε ότι μπορεί να δώσει λύσεις στον ΠΑΟΚ.

Λέο Ζαμπά: Μπήκε στο 79’ στη θέση του Λημνιού. Έπαιξε σχετικά λίγο για να κριθεί.

Σάκχοφ: Μπήκε στο 84’ στη θέση του Μαουρίσιο. Επίσης έπαιξε λίγο για να κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ