Καρέρα: «Στο 0-2 νομίζαμε ότι όλα θα είναι εύκολα»

Καρέρα: «Στο 0-2 νομίζαμε ότι όλα θα είναι εύκολα»

Ο Μάσιμο Καρέρα παραδέχθηκε ότι οι παίκτες του χαλάρωσαν αδικαιολόγητα όταν προηγήθηκαν με 2-0 μέσα στην Τούμπα

Ο Μάσιμο Καρέρα επισήμανε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Σπαρτάκ με 3-2 με ανατροπή, ότι δεν υπάρχει φαβορί για την πρόκριση. Ο Ιταλός τεχνικός της ρωσικής ομάδας επισήμανε ότι ο Δικέφαλος είναι μια ομάδα με ποιότητα, όπως το περίμενε.

Στην ερώτηση γιατί έχασε η Σπαρτάκ από τον ΠΑΟΚ είπε: «Μετά το 2-0 νομίζαμε ότι όλα είναι εύκολα. Δεν κρατήσαμε καλά την μπάλα. Κυριάρχησε ο ΠΑΟΚ και δεν κάναμε τα σχέδια μας πραγματικότητα. Σε οποιοδήποτε παιχνίδι, αν δεν κρατάς την μπάλα, την κλέβει ο αντίπαλος και χάνεις το παιχνίδι. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο για εμάς. Χάσαμε κάποιες φάσεις, αλλά δεν κάναμε αυτά που έπρεπε».

Για το αν ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από ότι περίμενε: «Είδαμε τον ΠΑΟΚ τον οποίο γνωρίζαμε. Ήταν ποιοτικό το παιχνίδι τους στην μεσαία γραμμή και αυτό περιμέναμε. Βεβαίως ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά, αλλά και εμείς κάναμε πολλά λάθη και για αυτό χάσαμε».

Για το πόσο δύσκολη ήταν η απόφαση που πήρε να βάλει κάποιους νεαρούς παίκτες στο ματς της Τούμπας: «Δεν είχα καμία αμφιβολία όσον αφορά αυτούς τους παίκτες»

Για τον Πρόμες και το θόρυβο που δημιουργεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ: «Θα μπορούσε να επηρεάσει το παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ έκαναν την δουλειά τους και υποστήριζαν τον ΠΑΟΚ, ακόμη και όταν έχανε με 2-0».

Τι «βλέπει» για τη ρεβάνς: «Δεν θέλω να λέω από νωρίς τι θα γίνει. Είδαμε ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε την ποιότητα του και δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν φαβορί σε αυτά τα παιχνίδια».

Για τις αλλαγές που έκανε: «Ο Γκλουσάκοφ παραπονέθηκε για έναν πόνο στον αυχένα και για αυτό δεν ήθελα να τον βάλω στον αγώνα».

Για τα συμπεράσματα που έβγαλε από το ματς της Τούμπας: «Αν εξαιρέσουμε ένα 20λεπτο, νομίζω ότι η Σπαρτάκ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ