Πασχαλάκης : «Αυτό που ζήσαμε δεν πληρώνεται με όλα τα λεφτά του κόσμου»

Πασχαλάκης : «Αυτό που ζήσαμε δεν πληρώνεται με όλα τα λεφτά του κόσμου»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης απόκρουσε το πέναλτι του Πρόμες και κράτησε το 3-2 για τον ΠΑΟΚ.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναδείχθηκε σε έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ στη νίκη με 3-2 επί της Σπαρτάκ Μόσχας. Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ορισμένες εξαιρετικές επεμβάσεις, με αποκορύφωμα την απόκρουση του πέναλτι του Πρόμες στο 71’!

Μιλώντας στη Nova για τη φάση του πέναλτι είπε: «Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Και θετικά και αρνητικά. Τα αρνητικά, είναι που δεχτήκαμε δύο γκολ πολύ γρήγορα. Μου βγήκε ένα ξέσπασμα στο πέναλτι που απέκρουσα. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ήταν μια εκπληκτική εμφάνιση από όλα τα παιδιά. Ήταν κάτι που έπρεπε να έχουμε καταφέρει σήμερα. Αν δεν είχαμε δεχτεί τα δύο γκολ θα ήμασταν πιο ευχαριστημένοι, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Για το όνομα του που έγινε σύνθημα από τους φίλους του ΠΑΟΚ σήμερα (8/8): «Μιλάμε για Μαγικές στιγμές… Δεν πληρώνεται με όλα τα λεφτά του κόσμου αυτό. Δεν εξαγοράζεται με τίποτα. Είναι στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες μέχρι να πεθάνω. Θέλω να δώσω κι άλλα στην ομάδα. Έχουμε βάλει ένα στόχο φέτος και θέλουμε να τον εκπληρώσουμε. Έχω πολύ καλούς συμπαίκτες και πολύ καλά παιδιά. Η ένταση που έβγαλα, ήταν και για αυτούς, γιατί έβλεπα την προσπάθεια τους από το πρώτο λεπτό».

Για την παρουσία του κόσμου και αν έδωσε ώθηση ή περισσότερη ευθύνη: «Να πω ότι όταν μπαίνεις στην Τούμπα και είναι γεμάτη, δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Μας βοήθησε σήμερα να πάρουμε τη νίκη. Τους ευχαριστούμε που ήταν μαζί μας και ευελπιστούμε να τους έχουμε μαζί μας παντού. Αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι στη Μόσχα».

Για αυτό που θέλει στη ρεβάνς της Μόσχας: «Θέλουμε το μηδέν πίσω, είναι το πιο σημαντικό που δεν πετύχαμε σήμερα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και πρέπει να δούμε τα λάθη μας από αύριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ