Ρότζερς: «Να πετύχουμε γκολ στην Αθήνα με την ΑΕΚ»

Ρότζερς: «Να πετύχουμε γκολ στην Αθήνα με την ΑΕΚ»

Απογοητευμένος ο Μπρένταν Ρότζερς μετά το 1-1 με την ΑΕΚ

Ο Μπρένταν Ρότζερς δεν ήταν και δεν μπορούσε να είναι ικανοποιημένος από το 1-1 της Σέλτικ με την ΑΕΚ στο «Σέλτικ Παρκ». Αποτέλεσμα που δίνει προβάδισμα στην Ενωση ενόψει του προκριματικού στο ΟΑΚΑ την Τρίτη.

Έτσι, στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς είπε για την ρεβάνς στην Αθήνα:

«Ξεκινήσαμε καλά και προηγηθήκαμε με 1-0. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, πιέσαμε καλά, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Αλλά η άμυνα της ΑΕΚ μας μπλόκαρε. Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να τις εκμεταλλευτούμε. Ειδικά όταν η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες, έκλεισε όλους τους διαδρόμους. Ελπίζαμε να πετύχουμε και το δεύτερο γκολ, αλλά δεν το καταφέραμε.

Η άμυνα της ΑΕΚ κατάφερε να κλείσει όλους τους διαδρόμους. Η ΑΕΚ παίζει καλά, είναι ανταγωνιστική. Όταν έμεινε με δέκα παίκτες, έγινε σφικτή. Αλλά εμείς πλέον αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να προσπαθήσουμε να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι στην Αθήνα. Ελπίζουμε πως η ΑΕΚ θα ανοιχθεί περισσότερο στην ρεβάνς και θα βρούμε τους χώρους. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πρέπει πλέον σίγουρα να βρούμε τρόπο να σκοράρουμε στην Αθήνα. Έχουμε την ποιότητα και τους παίκτες για να μπορέσουμε να κερδίσουμε στην Αθήνα. Είναι σκληρή και καλή ομάδα η ΑΕΚ, αλλά θα πρέπει να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ