Πέλκας : «Να γράψουμε ιστορία»

Πέλκας : «Να γράψουμε ιστορία»

Ο Δημήτρης Πέλκας κατέθεσε τις απόψεις του στο to10.gr για τη μεγάλη νίκη που πέτυχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Σπαρτάκ Μόσχας. Ο νεαρός μέσος του Δικεφάλου περιέγραψε τα συναισθήματα του για την ανατροπή στο σκορ, για το χαμένο τετ α τετ, αλλά και για την εντυπωσιακή στήριξη των χιλιάδων οπαδών του ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Πέλκας, από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη εντυπωσιακή νίκη που πέτυχαν οι ασπρόμαυροι επί της Σπαρτάκ Μόσχας μίλησε στο «to10.gr» αρχικά για την ανατροπή του σκορ στο τελευταίο 20λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.

«Είναι δύσκολο για μια ομάδα όταν στο 15′ το σκορ είναι 0-2.

Πολύ δύσκολα ομάδες βρίσκουν τα ψυχικά αποθέματα και το κουράγιο να γυρίσουν τέτοια παιχνίδια.  Ήταν πολύ ωραίο ματς, με πολλά γκολ ένταση και ανατροπές. Βρήκαμε τον τρόπο να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή. Η ομάδα έχει μεγάλες προσωπικότητες και δεν το βάλαμε κάτω. Δώσαμε το 100% και αυτός είναι ο σκοπός μας, να γράψουμε την ιστορία με τέτοιες μεγάλες νίκες και πρέπει να συνεχίσουμε την πολλή δουλεία».

Για τον επαναληπτικό στην Ρωσία είπε τα εξής: «Η πρόκριση είναι ανοιχτή. Έχουμε ένα προβάδισμα, όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Εμείς θα πάμε στη Ρωσία  για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για την φάση του τετ-α-τετ είπε: «Δεν είναι εύκολο όταν χάνεις τέτοιες μεγάλες ευκαιρίες, θα δω τι έκανα λάθος για να το διορθώσω. Είμαστε μια καλή και ενωμένη παρέα και δεν θα αφήσουμε τίποτα να μας επηρεάσει Βγαίνεις ποιο δυνατός από δύσκολες καταστάσεις σε τέτοιο επίπεδο. Τέτοια ματς δίνουν πολλά μαθήματα και προσωπικά με βοηθάνε να γίνω πιο έμπειρος».

Για την συγκλονιστική παρουσία του κόσμου είπε τα εξής: «Όποιος καταλαβαίνει, τα συνθήματα του κόσμου και τι φωνάζει παίρνει μεγάλη ώθηση. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την εντυπωσιακή στήριξη που μας πρόσφερε Η πορεία ξεκίνησε από τη  Βασιλεία και θα τελειώσει το Μάιο. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι στα καλά και στα κακά που θα έρθουν».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ