Απειλητικά μηνύματα οπαδών της Σπαρτάκ, στους ΠΑΟΚτσήδες

Οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της ρωσικής ομάδας «Gladiators Firm 96» έστειλαν μήνυμα στους οπαδούς του Δικεφάλου που θα ταξιδέψουν στην Μόσχα πως όλες οι θύρες θα είναι ανοιχτές και καλός να ορίσουν στη Ρωσία.

Απειλητικά μηνύματα οπαδών της Σπαρτάκ, στους ΠΑΟΚτσήδες | to10.gr

Επικίνδυνα ποσταρίσματα έχουμε τις τελευταίες ώρες από τους οπαδούς της Σπαρτάκ. Οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της ρωσικής ομάδας «Gladiators Firm 96» έστειλαν απειλητικό μήνυμα στους οπαδούς του Δικεφάλου που θα ταξιδέψουν στη ρωσική πρωτεύουσα την επόμενη εβδομάδα.

«Οι θύρες είναι ανοικτές για σας, καλώς να έρθετε στη Ρωσία. Δε θα έρθει κανείς. Πρώτον, είναι πιο φτωχοί από τους Ρουμάνους και τους Βούλγαρους. Δεύτερον χρειάζεται βίζα και είναι τεμπέληδες. Δεν το έχουν. Θα περπατούν 10 άτομα και θα τους φυλάνε 30 αστυνομικοί για προστασία». Αυτά είναι μερικά από τα μηνύματα των οργανωμένων της Σπαρτάκ στο λογαριασμό που διατηρούν στο Twitter.

Αυτά τα μηνύματα τα έχουν λάβει σοβαρά υπ’ όψιν τους στον ΠΑΟΚ και αναμένεται να βρεθούν με τους οργανωμένους οπαδούς για να δουν πως θα γίνει η εκδρομή στη Μόσχα και πως θα προστατευτούν από τυχόν προκλήσεις των Ρώσων χούλιγκαν.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο