Ο ΠΑΟΚ ξέρει από ευρωπαϊκές ανατροπές

Ο ΠΑΟΚ ξέρει από ευρωπαϊκές ανατροπές

Για 3η φορά ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει σε ευρωπαϊκό ματς με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά, αλλά τελικά κατάφερε να κερδίσει

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει μια σπουδαία ανατροπή στο χθεσινό (8/8) ματς με τη Σπαρτάκ Μόσχας στην Τούμπα, καθώς ενώ βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 17’ τελικά κέρδισε με 3-2, διαμορφώνοντας μάλιστα το τελικό σκορ από το πρώτο ημίχρονο

Ο Δικέφαλος έχει κάνει παρόμοια ανατροπή (από 0-2 σε 3-2) και πριν σχεδόν πέντε χρόνια, στο Europa League. Στις 24/10/2013 η Μακάμπι Χάιφα είχε προηγηθεί με 0-2 στο 21’, αλλά ο ΠΑΟΚ γύρισε το ματς για να πάρει τη νίκη με 3-2.

Αυτές δεν είναι οι πιο μεγάλες ανατροπές του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Η μεγαλύτερη σημειώθηκε στις 12/8/1997 απέναντι στη Σπαρτάκ Τρνάβα. Τότε ο Δικέφαλος, επέστρεφε μετά από πέντε χρόνια στην Ευρώπη (λόγω της τιμωρίας για τα επεισόδια με την Παρί Σεν Ζερμέν το 1992) αλλά πριν το 30’ βρέθηκε να χάνει με 0-3 στην Τούμπα! Ωστόσο ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ισοφάρισε σε 3-3 και στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη με 5-3!

Ο ΠΑΟΚ έχει και δύο σχεδόν ανατροπές…

Την ίδια σεζόν με την ανατροπή επί της Σπαρτάκ Τρνάβα, στις 4/11/1997 ο ΠΑΟΚ (αφού είχε αποκλείσει την Άρσεναλ) φιλοξένησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Τούμπας. Οι Ισπανοί (είχαν κερδίσει με 5-2 το πρώτο ματς) προηγήθηκαν με δύο γκολ (1-3), ο Δικέφαλος γύρισε το ματς σε 4-3, αλλά ισοφαρίστηκε στο φινάλε στο τελικό 4-4.

Τέλος στις 4/8/2010 στο προκριματικά του Champions League μετά από το 1-1 στην Ολλανδία, ο Άγιαξ προηγήθηκε με 3-1 στην Τούμπα, αλλά ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 3-3 και λίγο έλειψε να κάνει την ολική ανατροπή καθώς είχε αστοχήσει σε πέναλτι ο Ίβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ