Ρόμαντσεφ: «Η άμυνα της Σπαρτάκ είχε πολλά κενά στην Τούμπα»

Ρόμαντσεφ: «Η άμυνα της Σπαρτάκ είχε πολλά κενά στην Τούμπα»

Με αφορμή τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Σπαρτάκ με 3-2, ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ρωσίας Όλεγκ Ρόμαντσεφ, υποστήριξε πως οι Μοσχοβίτες είχαν πολλά κενά στην άμυνα τους.

Για την ήττα της Σπαρτάκ Μόσχας από τον ΠΑΟΚ μίλησε ο, πρώην προπονητής της Ρωσίας, Όλεγκ Ρόμαντσεφ, εστιάζοντας το πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Παράλληλα άσκησε κριτική για τις επιλογές του Μάσιμο Καρέρα στο παιχνίδι της Τούμπας, τόσο για την απουσία του Γκλούσακοφ, όσο και για την επιλογή των νεαρών Μαξιμένκο, Λομοβίτσκι και Τιμοφέεφ.

Για την μη συμμετοχή του Γκλουσάκοφ στο ματς της Τούμπας: «Ήμουν έκπληκτος που έμεινε ο Ντένις σε αυτόν τον αγώνα στον πάγκο. Όμως την απάντηση στο γιατί έγινε αυτό, την ξέρει μόνο ο προπονητής. Νομίζω ότι αν ο Γκλουσάκοφ ήταν υγιής, η εμπειρία του και ο χαρακτήρας του θα ήταν χρήσιμα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Για την χρησιμοποίηση πολλών νεαρών: «Σε θέματα καταρτισμού της ενδεκάδας, ο προπονητής είναι πάντα σε κίνδυνο. Αλλά μόνο  αυτός γνωρίζει την κατάσταση κάθε ποδοσφαιριστή του . Ίσως ο Καρέρα ήθελε να δώσει την ευκαιρία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του, σε τέτοιο  επίπεδο. Αν και συνήθως σε αυτούς τους αγώνες ποντάρεις σε έμπειρους ποδοσφαιριστές. Τέτοιοι υπάρχουν αρκετοί στο ρόστερ της Σπαρτάκ».

Για τα τρία γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ: «Δεν έφταιξε μόνο η αμυντική γραμμή της Σπαρτάκ.  Ναι, οι Εσένκο , Κομπάροφ,  Ζιγκό και Μποκέτι δεν έπαιξαν με τον καλύτερο τρόπο. Είχαν λάθος τοποθετήσεις και έχασαν αρκετές μπάλες. Αλλά άμυνα δεν είναι μόνο δική τους δουλειά, άμυνα κάνει όλη η ομάδα. Όταν η μπάλα μπαίνει εύκολα στην περιοχή σου, θα πρέπει να βοηθούν και οι υπόλοιποι για να δοθεί λύση, κάτι που δεν έκανε η Σπαρτάκ στην Τούμπα» .

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ