Ο… Απόλλωνας Πασχαλάκης, ο Γκλουσακόφ και ο Μαξιμένκο (pic)

Ο… Απόλλωνας Πασχαλάκης, ο Γκλουσακόφ και ο Μαξιμένκο (pic)

Ο αρχηγός της Σπαρτάκ Μόσχας στάθηκε στο πλευρό του νεαρού τερματοφύλακα αμέσως μετά το ματς της Τούμπας.

Ο Ντένις Γκλουσακόφ δεν αγωνίστηκε στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, καθώς είχε ένα πρόβλημα στον αυχένα. Ο αρχηγός της Σπαρτάκ μετά το παιχνίδι και την ήττα της ομάδας του με 3-2 (ενώ βρέθηκε να κερδίζει με 0-2!) βγήκε και στήριξε δημόσια τον νεαρό τερματοφύλακα, Αλεξάνταρ Μαξιμένκο.

Τα ρωσικά ΜΜΕ τα έβαλαν με τον Μάσιμο Καρέρα για την εμπιστοσύνη που δείχνει στον 20χρονο γκολκίπερ, στο πλάι του οποίου στάθηκε, Ντένις Γκλουσακόφ με ανάρτησή του στο twitter.

Το ρωσικό σάιτ «Sport-Express» έγραψε τα εξής: «Η έλλειψη εμπειρίας εξακολουθεί να πλήττει τον ίδιο και την ομάδα. Ο Καρέρα έδειξε εμπιστοσύνη για ένα παιχνίδι Champions League σ’ ένα παιδί που έχει στην πλάτη του μόλις δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα και στα οποία δεν είχε και ιδιαίτερη δουλειά. Παρά το γεγονός ότι ο 20χρονος τερματοφύλακας προσπάθησε να μην δείξει τον ενθουσιασμό του, νιώθει νευρικότητα στις πράξεις του. Αντίθετα, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης του ΠΑΟΚ, ήταν απλά ένας Απόλλωνας… αξιοπιστίας. Και δεν υπάρχει καλύτερη επιβεβαίωση από την απόκρουση του στο πέναλτι του Πρόμες»,

Οι εκπρόσωποι των ρωσικών ΜΜΕ δεν είναι σίγουροι ότι ο Καρέρα θα συνεχίσει να βάζει βασικό τον Μαξιμένκο. Δεν αποκλείεται μάλιστα στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά και στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ να ξεκινήσει βασικός ο πιο έμπειρος, Αρτιόμ Ρεμπρόφ.

Ο Γκλουσακόφ από την πλευρά του πόσταρε μια φωτογραφία του με τον Μαξιμένκο στο twitter και μαζί έγραψε: «Σάνια, μην ανησυχείς, συνέχισε με το ίδιο πνεύμα να προπονείσαι και να αποκτάς εμπειρία. Η κριτική θα υπάρχει πάντα – είναι μόνο η αρχή μιας καριέρας! Μπορεί να απέχεις πολύ από το να γίνεις ένα λιοντάρι, αλλά είσαι, ήδη, ένας τίγρης!».

Δείτε το… τιτίβισμά του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ