«Ο ΠΑΟΚ έχει το… μαχαίρι στα δόντια»

«Ο ΠΑΟΚ έχει το… μαχαίρι στα δόντια»

Δηλώσεις όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, τη Σπαρτάκ Μόσχας και τις πιθανότητες πρόκρισης που έχουν αμφότεροι έκανε ο πρώην προπονητής των Ρώσων, Ολεγκ Ρομάντσεφ.

Δηλώσεις όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, τη Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά και τις πιθανότητες πρόκρισης που έχουν αμφότεροι έκανε ο πρώην προπονητής των Ρώσων, Ολεγκ Ρομάντσεφ.

Ο Ρομάντσεφ κατέθεσε την αποψή του στην ιστοσελίδα sportexpress.ru, λέγοντας:

«Όταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ ένιωσαν ελεύθεροι, δημιούργησαν ευκαιρίες στην επίθεση, παρόλο που πολλοί τους δεν είναι.. λαμπροί. Όπως ο τερματοφύλακας τους για παράδειγμα (σ.σ. ο Πασχαλάκης). Αν η ευκαιρία του Πέλκα ήταν γκολ, τότε θα το πρόβλημα για τη Σπαρτάκ θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο. Ο ΠΑΟΚ έχει το… μαχαίρι στα δόντια. Μπορεί να περάσει».

Για τα τρία γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ και το μερίδιο ευθύνης των παικτών της Σπαρτάκ απάντησε:

«Δεν έφταιξε μόνο η αμυντική γραμμή της Σπαρτάκ. Ναι, οι Εσένκο, Κομπάροφ, Ζιγκό και Μποκέτι δεν έπαιξαν με τον καλύτερο τρόπο. Είχαν λάθος τοποθετήσεις και έχασαν αρκετές μπάλες. Αλλά η άμυνα δεν είναι μόνο δική τους δουλειά, άμυνα κάνει όλη η ομάδα. Όταν η μπάλα μπαίνει εύκολα στην περιοχή σου, θα πρέπει να βοηθούν και οι υπόλοιποι για να δοθεί λύση, κάτι που δεν έκανε η Σπαρτάκ στην Τούμπα».

Για τις εντυπώσεις που του άφησε το ματς της Τούμπας:

«Πριν ο Πρόμες σκοράρει, η άμυνα του ΠΑΟΚ άφησε τους παίκτες της Σπαρτάκ να κάνουν ό,τι θέλει στην πλευρά τους. Πριν από αυτό ήρθε και το γκολ του Ποπόφ. Ίσως αυτό να έκανε τους παίκτες της ομάδας να χαλαρώσουν. Ωστόσο αν και είχαν το πλεονέκτημα στο σκορ, θα έπρεπε να είναι πιο συγκεντρωμένοι».

Τέλος, ο Ρομάντσεφ χαρακτήρισε σημείο «κλειδί» για την εξέλιξη του αγώνα τη μείωση του σκορ από τον Πρίγιοβιτς, λέγοντας:

«Από τη στιγμή που ο αντίπαλος είναι πίσω στο σκορ, είναι λογικό να προσπαθήσει να επιστρέψει και αυτό θα έπρεπε να το προβλέψουν οι παίκτες της Σπαρτάκ. Όμως, έδωσαν χώρο στο κέντρο και επέτρεψαν πολλές επιθέσεις από τα πλάγια. Μια από αυτές οδήγησε και στο κόρνερ από οποίο προήλθε το πέναλτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ