Ετοιμάζει Βιεϊρίνια, στο αεροπλάνο και ο Μπίσεσβαρ

Ετοιμάζει Βιεϊρίνια, στο αεροπλάνο και ο Μπίσεσβαρ

Ο ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό με τη Σπαρτάκ Μόσχας θα έχει όλα του τα όπλα, με την παρουσία του Αντρέ Βιερίνια να είναι η πιο σημαντική καθώς θα δώσει άλλον αέρα στο παιχνίδι του Δικεφάλου.

Πως και πως περίμενε ο Ράζβαν Λουτσέσκου την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Όταν ο Πορτογάλος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε ο Ρουμάνος «έσκασε» ένα πλατύ χαμόγελο ικανοποιήσεις. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έλειψε τόσο από τον δεύτερο αγώνα κόντρα στους Ελβετούς, όσο και από την πρώτη αναμέτρηση της περασμένης Τετάρτης εναντίον της Σπαρτάκ. Μπορεί με τη Βασιλεία το κενό του να μην φάνηκε τόσο πολύ, όμως με τους Ρώσους η απουσία του ήταν αισθητή παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Κρέσπο.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου, θα ακολουθήσει την αποστολή στην πρωτεύουσα της Ρωσίας με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον επαναφέρει στην αρχική 11αδα, παίρνοντας τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας. Σ’ αυτήν την περίπτωση, ο τεχνικός του Δικεφάλου θα κληθεί να επιλέξει έναν από τους Κρέσπο ή Χατσερίντι ως παρτενέρ του Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας.

Τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Ισπανός αμυντικός καθώς για ένα ολόκληρο χρόνο ήταν το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας. Ο Κρέσπο, είναι στα καλύτερα του καθώς εκτός ότι αποτελεί ένα βασικό στέλεχος της ομάδας η γυναίκα του έφερε στον κόσμο τη δεύτερη κόρη τους.

Στην αποστολή αναμένεται να είναι και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ καθώς έχει επανέλθει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο Ολλανδός μέσος ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα θα πάρει χρόνο συμμετοχής καθώς είναι από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές που διαθέτει ο ΠΑΟΚ που μπορεί να κρατήσει μπάλα και να δημιουργήσει παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ