Ετοιμάζεται και ο Σαββίδης για τον «τελικό» με τη Σπαρτάκ Μόσχας

Ετοιμάζεται και ο Σαββίδης για τον «τελικό» με τη Σπαρτάκ Μόσχας

Δεν είναι μόνο οι παίκτες που προετοιμάζονται για την αναμέτρηση με τη Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, που θα βρεθεί στην πρωτεύουσα της Ρωσίας από αύριο (13/8) και στο πλευρό της ομάδας.

Σε λίγες ώρες η αποστολή του ΠΑΟΚ θα πετάξει για τη Μόσχα, όπου την Τρίτη (14/8) το βράδυ θα αντιμετωπίσει τη Σπαρτάκ στον επαναληπτικό αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Στο πλευρό της ομάδας θα βρεθεί και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης, που θα αφήσει για λίγες ημέρες το Ροστόφ για να είναι δίπλα στον Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα βρεθεί από αύριο (13/8) το πρωί στη ρωσική πρωτεύουσα και θα περάσει πολλές ώρες στο ξενοδοχείο στο οποίο θα καταλύσει η αποστολή. Ακόμη, σκοπεύει, όπως το συνηθίζει άλλωστε, να μιλήσει στους παίκτες για να τους υπενθυμίσει την κρισιμότητα του αγώνα και για να τους εμψυχώσει. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ θα δώσει κανονικά το «παρών» στο γήπεδο και θα παρακολουθήσει το ματς, μαζί με την οικογένεια του και τα στελέχη της ΠΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ