Ετοιμάζεται και ο Σαββίδης για τον «τελικό» με τη Σπαρτάκ Μόσχας

Δεν είναι μόνο οι παίκτες που προετοιμάζονται για την αναμέτρηση με τη Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, που θα βρεθεί στην πρωτεύουσα της Ρωσίας από αύριο (13/8) και στο πλευρό της ομάδας.

Ετοιμάζεται και ο Σαββίδης για τον «τελικό» με τη Σπαρτάκ Μόσχας | to10.gr

Σε λίγες ώρες η αποστολή του ΠΑΟΚ θα πετάξει για τη Μόσχα, όπου την Τρίτη (14/8) το βράδυ θα αντιμετωπίσει τη Σπαρτάκ στον επαναληπτικό αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Στο πλευρό της ομάδας θα βρεθεί και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης, που θα αφήσει για λίγες ημέρες το Ροστόφ για να είναι δίπλα στον Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα βρεθεί από αύριο (13/8) το πρωί στη ρωσική πρωτεύουσα και θα περάσει πολλές ώρες στο ξενοδοχείο στο οποίο θα καταλύσει η αποστολή. Ακόμη, σκοπεύει, όπως το συνηθίζει άλλωστε, να μιλήσει στους παίκτες για να τους υπενθυμίσει την κρισιμότητα του αγώνα και για να τους εμψυχώσει. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ θα δώσει κανονικά το «παρών» στο γήπεδο και θα παρακολουθήσει το ματς, μαζί με την οικογένεια του και τα στελέχη της ΠΑΕ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο