Όλοι μέσα για τον «τελικό» με τη Σπαρτάκ

Όλοι μέσα για τον «τελικό» με τη Σπαρτάκ

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει για την Ρωσία απόψε ενόψει του επαναληπτικού με τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Ο Ρουμάνος τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του κάτι που διευκολύνει τα σχέδια του για τον επαναληπτικό με την Σπαρτάκ την Τρίτη (14/8) στη Μόσχα.  Η αποστολή, όπως είναι ήδη γνωστό θα αναχωρήσει μια μέρα νωρίτερα από το συνηθισμένο – προκειμένου ν’ αποφύγει την ταλαιπωρία του ταξιδιού παραμονή αγώνα.

Το σημερινό (12/8) πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο τόσο στην τακτική όσο και στην εκμετάλλευση κι αντιμετώπιση των στημένων φάσεων. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους 21 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν με πτήση τσάρτερ για τη Ρωσία. Στη διάθεσή του είναι οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Γλύκος, Μάτος, Κίτσιου, Βιερίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίντι, Μαλεζάς, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ουάρντα, Ζαμπά, Πρίγιοβιτς και Ακπόμ.

Στη Μόσχα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00 με τα πρώτα 15′ να είναι ανοικτά για τους εκπροσώπους του Τύπου. Νωρίτερα, στις 18:15 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου κι ενός εκ των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ