Λουτσέσκου προς παίκτες: «Θέλω με τη Σπαρτάκ να μασάτε σίδερα»

Λουτσέσκου προς παίκτες: «Θέλω με τη Σπαρτάκ να μασάτε σίδερα»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, λίγο πριν η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρήσει για τη Μόσχα, μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους ζήτησε  τα αυτονόητα «συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό».

Ο ΠΑΟΚ, ετοιμάζεται να «πετάξει» για την Ρωσία, έχοντας στις βαλίτσες του το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, 3-2, επί της Σπαρτάκ Μόσχας. Οι ασπρόμαυροι, γνωρίζουν πως το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, καθώς θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα που θα κυνηγήσει από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης το γκολ με πιεστικό πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του είναι έτοιμοι να δουν μπροστά του στη Μόσχα μια διαφορετική Σπαρτάκ, με νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της.

Κανείς όμως δεν στέκεται στο τι θα κάνουν οι Ρώσοι. Γι’ αυτό τον λόγο από την Πέμπτη που ξεκίνησε η προετοιμασία για τον επαναληπτικό ο Ρουμάνος τεχνικός έχει δώσει τις οδηγίες του είτε σε ατομικό επίπεδο είτε συνολικά.

Αυτό που ζητάει είναι: «Να μη χαθεί η συγκέντρωση στο πλάνο ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Στο πρώτο 20λεπτο, η Σπαρτάκ θα επιχειρήσει να «χτυπήσει» αιφνιδιάζοντας, όλοι να «μασάμε» σίδερα και να αποφύγουμε πάση θυσία ακόμη και το παραμικρό λάθος».

Ο Λουτσέσκου έχει δώσει ιδιαίτερος βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας με τους παίκτες να παραμένουν ψύχραιμοι για να μην έρθει το εύκολο λάθος. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θεωρεί πως αν οι ποδοσφαιριστές του κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια θα φέρουν στον αντίπαλο εκνευρισμό και σίγουρα λάθος αντιμετώπιση των καταστάσεων. Ο Ρουμάνος έδωσε κατευθυντήριες οδηγίες και στον κάθε παίκτη ξεχωριστά, κάτι που έκανε και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ