Με 600 οπαδούς ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση

Με 600 οπαδούς ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση

Σε ένα ακόμα γήπεδο στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ δεν θα παίξει μόνος του, αφού θα έχει και στην «Οτκρίτιε Αρένα» την υποστήριξη των φιλάθλων του.

Όπως ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ η διάθεση των εισιτηρίων για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Σπαρτάκ Μόσχας ολοκληρώθηκε και πλέον όποιος θέλει να πάρει εισιτήριο θα πρέπει να επικοινωνήσει μέσω mail, για να δώσει το παρών στο γήπεδο. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει περισσότεροι από 600 οπαδοί του Δικεφάλου θα δώσουν το παρών στην ρωσική πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στην «Οτκρίτιε Αρένα» για να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Όσον αφορά την παρουσία των φιλάθλων της Σπαρτάκ, το γήπεδο δεν αναμένεται να γεμίσει. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των ανθρώπων της ρωσικής ομάδας κοντά στις 30.000 θα δώσουν το παρών στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, όπως άλλωστε συνέβη και στα δυο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια για το ρωσικό πρωτάθλημα. Η «Οτκρίτιε Αρένα» έχει χωρητικότητα 44.000 θεατές, οπότε η έδρα της Σπαρτάκ δεν θα γεμίσει για τον αυριανό αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ