Γεστσένκο : «Να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Γεστσένκο : «Να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Ο Γεστσένκο στις δηλώσεις του τόνισε ότι η Σπαρτάκ πρέπει να κάνει το παιχνίδι της και ότι θα πρέπει να κερδίσουν επειδή είναι η Σπαρτάκ

Ο Αντρέι Γεστσένκο στις δηλώσεις που έκανε ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, φάνηκε αισιόδοξος για την πρόκριση και τόνισε ότι η Σπαρτάκ Μόσχας πρέπει να διορθώσει τα λάθη του πρώτου αγώνα και να κάνει το παιχνίδι της. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός της Ρώσικης ομάδας:

«Συμβαίνει συχνά όταν σκοράρεις νωρίς και έχεις προβάδισμα να χαλαρώνεις. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες να μεγαλώσουμε κι άλλο το σκορ, ο αντίπαλος μείωσε, αναθάρρησε και με τη βοήθεια του κόσμου κέρδισε. Θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας εν όψει της ρεβάνς και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αν αυτό συμβεί, όλα θα είναι καλά», τόνισε ο αμυντικός της ρωσικής ομάδας.

Σε ερώτηση για τα δημοσιεύματα πως ο Ιβάν Σαββίδης έταξε πριμ 1 εκατ. ευρώ στους παίκτες του ΠΑΟΚ, είπε: «Δεν το έχω ακούσει, αλλά το θέμα είναι πως εμείς είμαστε η Σπαρτάκ και πρέπει να κερδίσουμε. Πιστεύω πως δεν έχει μεγάλη σημασία για τους παίκτες το έξτρα οικονομικό κίνητρο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ