Ουζουνίδης : «Να είμαστε ψύχραιμοι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά»

Ουζουνίδης : «Να είμαστε ψύχραιμοι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη τύπου μίλησε για τις απουσίες των Σκωτσέζων, τον Μάνταλο και για τη διαχείριση του που πρέπει να γίνει κατά τη διάρκεια του αγώνα

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησαν στη συνέντευξη τύπου της ΑΕΚ ενόψει της αυριανής ρεβάνς με τη Σέλτικ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» μίλησε για το πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα του, αν η παρουσία του Ντεμπελέ επηρεάζει τη ρεβάνς και για τις πιθανότητες να αγωνιστεί ο Πέτρος Μάνταλος. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επίσης τόνισε ότι την πίεση δεν την έχει η ΑΕΚ, αλλά συνεχίζει να ην έχει η Σέλτικ. Από τη μεριά του ο αμυντικός της ΑΕΚ είπε ότι στην «Ένωση» δίνεται μία μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί στην επόμενη φάση και τα play-off του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το λόγο πήρε πρώτος ο Μαρίνος Ουζουνίδης και αναλυτικότερα είπε:

Για την διαχείριση της ρεβάνς:

«Δεν χρειάζεται κάτι ξεχωριστό από τον πρώτο αγώνα. Είναι λάθος να πούμε ότι δεν χρειάζεται να δεχθούμε γκολ. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα και θα μπούμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αν μπούμε στην διαδικασία να σκεφτούμε το να μην φάμε γκολ και να κρατήσουμε την μπάλα θα γίνει δύσκολο για εμάς».

Για τις σκέψεις του για την ενδεκάδα:

«Έχουμε δουλέψει αρκετά με αυτά τα παιδιά. Υπάρχουν 1-2 προβληματάκια που θα τα δούμε σήμερα. Πιθανώς να είναι ίδια ενδεκάδα με το πρώτο παιχνίδι με μία ίσως αλλαγή. Θα δούμε και την σημερινή προπόνηση. Αυτό που έχει σημασία δεν είναι το ποιος θα παίξει αλλά αυτός που θα παίξει να δώσει το 100%. Αν συμβεί αυτό θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για τον Ντεμπελέ:

«Να δούμε αν θα είναι στην αρχική ενδεκάδα. Έχουμε δει πολλά παιχνίδια με τον Μούσα στην ενδεκάδα. Είναι ένας εντελώς διαφορετικός παίκτης από τον Έντουαρντ. Θα δώσουμε τις πληροφορίες που πρέπει στους αμυντικούς μας. Από την στιγμή που είναι στην αποστολή εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την ενδεχόμενη παρουσία του».

Για τον Μάνταλο:

«Ο Πέτρος αυτές τις ημέρες έκανε ατομικό πρόγραμμα. Θα δούμε και στην σημερινή προπόνηση. Μπορεί να είναι στην αποστολή για να είναι και κοντά στην ομάδα. Το πιο πιθανό είναι ότι θα είναι μαζί μας γιατί είναι και ο αρχηγός αλλά περισσότερα δεν ξέρω αυτή την στιγμή, πρέπει να μιλήσω και με το ιατρικό τιμ».

Για τις απουσίες της Σέλτικ:

«Μην ξεχνάμε ότι η Σέλτικ με αυτές τις απουσίες έχει κερδίσει παιχνίδια στην Ευρώπη. Αυτοί που λείπουν σίγουρα είναι δύο πολύ καλοί παίκτες και πιστεύω πως με την πίεση ψηλά μπορούμε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα. Οι αμυντικοί των μεγάλων ομάδων πολλές φορές δεν διώχνουν την μπάλα. Η Σέλτικ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και για να έχει αυτούς τους παίκτες σίγουρα είναι πολύ καλοί. Σίγουρα κάθε παίκτης έχει ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Κόντρα στην Χαρτς του έλειψε η φρεσκάδα θα έλεγα, δεν ήταν πρόβλημα της άμυνας».

Για το αν η ΑΕΚ έχει πλέον την πίεση:

«Η Σέλτικ έχει την πίεση. Εμείς αυτό που έχουμε είναι πίστη και θέληση για να προκριθούμε. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ψύχραιμοι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Ποδόσφαιρο είναι, μπορεί να δεχθούμε γκολ και το σημαντικό είναι να κερδίσουμε. Θέλω να πω στον κόσμο μας να έχει υπομονή και δώσει ώθηση στην ομάδα. Η ΑΕΚ έχει αποδείξει και την περσινή σεζόν πως μπορεί να ανατρέψει εις βάρος της αποτελέσματα».

Για το αν θα επηρεαστεί η Σέλτικ από τα εξωαγωνιστικά:

«Η Σέλτικ έχει ένα σπουδαίο προπονητή. Τόσο εκείνος όσο και οι παίκτες αφήνουν όλα τα υπόλοιπα στην άκρη και τίποτα δεν θα τους επηρεάσει».

Εν συνεχεία το λόγο πήρε ο Μιχάλης Μπακάκης και είπε:

Για το ματς της Σκοτίας αλλά και τον κόσμο της ΑΕΚ που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ:

«Στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα στη Σκωτία δυσκολευτήκαμε. Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα μετά τις οδηγίες του προπονητή. Θα δουλέψουμε και είμαι σίγουρος ότι θα ανταπεξέλθουμε πολύ καλά. Είναι μία περίοδος που κόσμος έχει φύγει διακοπές αλλά πιστεύω ότι αύριο θα έχουμε την στήριξή του. Τους χρειαζόμαστε για να πάρουμε την απαραίτητη ώθηση και να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα».

Για το αήττητο σερί στην Ευρώπη:

«Είναι θετικό και το συζητάμε στα αποδυτήρια. Έχουμε το ματς τώρα στην έδρα μας που είμαστε δυνατοί. Μας δίνεται αύριο μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για να προκριθούμε και είμαστε έτοιμοι να τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ