Επιχείρηση… Άλεφ

Επιχείρηση… Άλεφ

Η «προετοιμασία» του Ουζουνίδη στον 23χρονο μέσο προκειμένου να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του αγώνα με την Σέλτικ

Η αποβολή του Κώστα Γαλανόπουλου στο παιχνίδι της Γλασκώβης στερεί τον νεαρό μέσο από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, για την αυριανή ρεβάνς με τη Σέλτικ. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει στη θέση του Γαλανόπουλου τον Άλεφ, με τον Βραζιλιάνο μέσο να κάνει το ντεμπούτο του στην ενδεκάδα της ΑΕΚ.

Ο Άλεφ είχε αγωνιστεί ως αλλαγή και στο ματς της Γλασκώβης, όμως αύριο θα πάρει φανέλα βασικού. Παίζοντας στο πλευρό του Σιμόες και αποτελώντας ένα από τα «κλειδιά» για την εξέλιξη του αγώνα.

Ο Ουζουνίδης έχει δουλέψει εντατικά με τον 23χρονο μέσο το τελευταίο διάστημα, εξηγώντας του τι ακριβώς θέλει από εκείνον στο γήπεδο. Μιας και στο συγκεκριμένο ματς οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και ο Άλεφ θα χρειαστεί να συνεισφέρει και ανασταλτικά.

Ο τεχνικός της Ένωσης πιστεύει στις δυνατότητες του Άλεφ και εκτιμά πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει πράγματα στην ΑΕΚ. Ωστόσο, θέλει από εκείνον να είναι πιο aggressive στις διεκδικήσεις της μπάλας, κάνοντάς του μάλιστα και… ειδικά μαθήματα για το πώς θα πρέπει να βγαίνει πάνω στην μπάλα.

Η ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι με τη Σέλτικ κατάφερε να μπλοκάρει τον άξονα των Σκοτσέζων και το ίδιο θα επιχειρήσει να κάνει και αύριο. Με την παρουσία του Άλεφ να είναι βαρόμετρο για το παραπάνω. Γι’ αυτό και ο Ουζουνίδης έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες την… προετοιμασία του Βραζιλιάνου χαφ, για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ