ΠΑΟΚ: Στην προπόνηση και ο Ιβάν Σαββίδης

ΠΑΟΚ: Στην προπόνηση και ο Ιβάν Σαββίδης

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας στο «Otkritie Arena», όπου είχε συνομιλία με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, αλλά και με τους ποδοσφαιριστές.

Παρουσία του Ιβάν Σαββίδη πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στο «Otkritie Arena» με τον μεγαλομέτοχο να είναι αρκετά ευδιάθετος. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου πήρε την απόφαση να είναι κοντά στην ομάδα για να τους… τονώσει ψυχολογικά ενόψει του αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με τη Σπαρτάκ Μόσχας. Ο Σαββίδης μάλιστα είχε μια σύντομη συνομιλία με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, αλλά και με τους ποδοσφαιριστές.

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου θα βρεθεί στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας και δεν αποκλείεται να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές προκειμένου να συμβάλει και ο ίδιος στην ψυχολογική τους τόνωση. Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει τη νίκη-πρόκριση, για την επόμενη φάση προκείμενου η ομάδα να φτάσει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο όνειρο που δεν είναι άλλο από τη συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ