Ρότζερς: «Ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι ίσως η σημαντικότερη πρόκληση στην ως τώρα καριέρα μου»

Ρότζερς: «Ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι ίσως η σημαντικότερη πρόκληση στην ως τώρα καριέρα μου»

Ως τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του στη Σέλτικ, χαρακτήρισε τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ ο προπονητής της Σέλτικ Μπρένταν Ρότζερς.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Σκωτίας, Μπρένταν Ρότζερς, κατά τη διάρκεια της καθορισμένης συνέντευξης Τύπου για το αυριανό (14/8) παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ χαρακτήρισε τον αγώνα ως τη σημαντικότερη ίσως πρόκληση στην ως τώρα καριέρα του ως προπονητής, ενώ αναφέρθηκε επίσης στον Ντεμπελέ και τον τραυματισμό του και την απουσία του Μπογιάτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου κόουτς:

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς. Σεβόμαστε την ΑΕΚ, είδαμε και την περασμένη εβδομάδα ότι είναι πολύ καλή ομάδα που τα τελευταία δύο χρόνια έχει δουλέψει πολύ σκληρά. Αναμένουμε μια δύσκολη αναμέτρηση κι αυτό είναι φυσιολογικό γι΄αυτό το επίπεδο που βρισκόμαστε. Η πρόκριση είναι πολύ σημαντική γιατί μιλάμε για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο που είναι το Champions League. Βεβαίως υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μην προκριθείς. Εχουμε αποδείξει τι μπορούμε να καταφέρουμε και αντιμετωπίζουμε με απόλυτο σεβασμό τον αυριανό αγώνα. Η πρόκριση στα play off είναι ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για όλους μας».

Παράλληλα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, χαρακτήρισε τον αγώνα ως την πιο μεγάλη πρόκληση που έχει αντιμετωπίσει ως προπονητής της Σέλτικ: «Έχω αντιμετωπίσει αντίστοιχες προκλήσεις, ενδεχομένως λόγω των συνθηκών ίσως είναι η σημαντικότερη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε την ποιότητα και τη νοοτροπία που έχουμε ως ομάδα και προσδοκούμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Εστιάζω στην ομάδα και την προετοιμασία της γιατί έχουμε πολλές αναμετρήσεις στη συνέχεια. Όλοι μας πρέπει να σταθούμε δυνατοί και να δείξουμε αυτό το πρόσωπο και στη συνέχεια»

Όσον αφορά τον Ντεμπελέ είπε: «Ήταν άτυχος με τον τραυματισμό του, όμως δούλεψε σκληρά, επανήλθε και θα είναι στην ομάδα αύριο. Ισως είναι πρόωρο να ξεκινήσει, αλλά θα βρίσκεται στον πάγκο, έχει τεράστια θέληση να παίξει και σε κάποιο σημείο του αγώνα θα παίξει το ρόλο του».

Για τον Μπογιάτα τόνισε: «Η απουσία του Μπογιάτα δεν μας αποσπά. Θα έλεγα ότι είναι λυπηρό που δεν είναι μαζί μας, αλλά εμείς θα δείξουμε πίστη σε αυτούς που είναι μαζί μας και θα αγωνιστούν αύριο».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της Σέλτικ μίλησε ο Λι Γκρίφιθς ο οποίος δήλωσε τα εξής:

«Σαφώς η ΑΕΚ έχει πλεονέκτημα λόγω του γκολ που πέτυχε στη Σκωτία, αλλά κι εμείς έχουμε τη δυνατότητα να σκοράρουμε εδώ στην Αθήνα. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολα. Η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα, έχουμε αντιμετωπίσει πολλές σαν κι αυτή τα τελευταία χρόνια. Είμαστε εδώ για να προκριθούμε. Εχουμε αποδείξει ότι έχουμε τη δυνατότητα να αντέξουμε την πίεση και να πάρουμε την πρόκριση. Πράγματι υπάρχει πίεση, τη νοιώθουν όλοι, αλλά είμαστε απολύτως ικανοί και να σκοράρουμε και να παίξουμε καλά και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ