Βιεϊρίνια in, Χατσερίντι out

Βιεϊρίνια in, Χατσερίντι out

Από την στιγμή που Μαουρίτσιο προπονήθηκε κανονικά σήμερα η μοναδική αλλαγή στην 11αδα του ΠΑΟΚ σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση της Τούμπας θα είναι η συμμετοχή του Βιεϊρίνια στη θέση του Χατσερίντι.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Σπαρτάκ Μόσχας στον επαναληπτικό για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε στην αποψινή τελευταία προπόνηση τον Ζοσέ Μαουρίτσιο να συμμετέχει κανονικά καθώς το πρήξιμο που είχε υποχώρησε. Η μοναδική αλλαγή που θα υπάρξει στην 11αδα του Δικεφάλου θα είναι αυτή της συμμετοχής του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός των Ασπρόμαυρων θα πάρει φανέλα βασικού και θα τοποθετηθεί στο αριστερό άκρος της άμυνας. Ο Άνχελ Κρέσπο που κλήθηκε να καλύψει την απουσία του στα παιχνίδια με Βασιλεία στην Ελβετία και με τη Σπαρτάκ Μόσχας, στην Τούμπα θα παίξει στο κέντρο της άμυνας. Ο Εβγέν Χατσερίντι θα καθίσει στον πάγκο καθώς το δίδυμο Βαρέλα-Κρέσπο είναι πιο αποτελεσματικό.

Ο ΠΑΟΚ, θα παραταχθεί σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, να είναι κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από τα δεξιά θα είναι ο Λέο Μάτος, στο κέντρο της άμυνας θα τοποθετηθούν οι Φερνάντο Βαρέλα και Ανχέλ Κρέσπο, ενώ στο αριστερό άκρο ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Στον άξονα θα κινούνται οι Ζοσέ Μαουρίσιο και Χοσέ Κάνιας. Στις πτέρυγες της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Δημήτρης Λημνιός και Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Δημήτρης Πέλκας θα κινείται πίσω από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ