H είσοδος του Μάνταλου στη… 19άδα για Σέλτικ και τα δεδομένα

H είσοδος του Μάνταλου στη… 19άδα για Σέλτικ και τα δεδομένα

Η ετοιμότητα του αρχηγού της ΑΕΚ που και χθες (14/08) έκανε ατομικό και οι σκέψεις του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Πέτρος Μάνταλος αποτελεί τον 19ο παίκτη της αποστολής της ΑΕΚ για το ματς με τη Σέλτικ, πηγαίνοντας μαζί με την ομάδα στο ξενοδοχείο πριν το μεγάλο παιχνίδι. Ο αρχηγός της Ένωσης έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα στα Σπάτα, χωρίς να είναι σε θέση να ανεβάσει ρυθμούς. Μιας και η θλάση που τον ταλαιπώρησε δεν του επέτρεψε να ανεβάσει ρυθμούς από τώρα.

Ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε να τον πάρει στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Σέλτικ, επιλέγοντας έτσι 19 παίκτες. Πρόκειται για μια απόφαση που έχει τη σημασία της, μιας και η παρουσία του Μάνταλου στην αποστολή, δίνει άλλη ψυχολογική ώθηση στην Ένωση. Ειδικά πριν από ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι.

Ωστόσο μένει να φανεί τι απόφαση θα πάρει ο προπονητής της ΑΕΚ για την περίπτωση του Μάνταλου, όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος. Αν δηλαδή θα τον κρατήσει στον πάγκο, «κόβοντας» κάποιον άλλον παίκτη την τελευταία στιγμή. Με σκοπό προφανώς να δώσει και χρόνο συμμετοχής στον αρχηγό της Ένωσης, εφόσον το επιτάξουν αυτό οι ανάγκες του αγώνα.

Βεβαίως κάτι τέτοιο εμπεριέχει ρίσκο και μάλιστα μεγάλο. Μιας και αφενός ο Μάνταλος είναι ανέτοιμος και μπορεί να προκύψει ζήτημα υποτροπής, αφετέρου η ΑΕΚ δεν έχει το περιθώριο απέναντι στη Σέλτικ να κάνει… πειράματα. Γι’ αυτό και το ενδεχόμενο συμμετοχής του Μάνταλου στο παιχνίδι, δεν δείχνει πιθανό. Χωρίς, ωστόσο, να μπορεί και να αποκλειστεί. Από τη στιγμή που ο Captain του Δικεφάλου βρίσκεται στην 19άδα που επέλεξε για το μεγάλο παιχνίδι ο Ουζουνίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ