Σπαρτακ Μόσχας-ΠΑΟΚ : Η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ

Σπαρτακ Μόσχας-ΠΑΟΚ : Η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League μένοντας στο 0-0 με τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και σήμερα (14/8) στη Μόσχα και θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έπαιξε άναρχο ποδόσφαιρο.

Πασχαλάκης: Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ελάχιστα απειλήθηκε από τους επιθετικούς της Σπαρτάκ Μόσχας. Πάντως όταν χρειάστηκε να επέμβει το έκανε με τον καλύτερο τρόπο.

Μάτος: Κράτησε με σχετική ευκολία τον Πρόμες που δεν απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα ο Ολλανδός επιθετικός. Ο Βραζιλιάνος είχε περισσότερο το μυαλό του στα αμυντικά του καθήκοντά, όμως όσες φορές ανέβηκε έφτασε μέχρι τα αντίπαλα καρέ.

Βιεϊρίνια: Ο αρχηγός του Δικεφάλου άντεξε για 60-65 λεπτά. Το γνώριζε ο ίδιος, αλλά και ο Λουτσέσκου. Ο Πορτογάλος απουσίαζε από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ για περίπου δύο εβδομάδες με το ιατρικό τιμ να κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον επαναφέρει στην αγωνιστική δράση. Όσο αγωνίστηκε, έδωσε πολλές λύσεις στην άμυνα, αλλά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ από τα άκρα.

Κρέσπο: Ο Ισπανός ήταν από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου και στις δύο θέσεις που αγωνίστηκε αυτές του κεντρικού αμυντικού και του αριστερού μπακ.

Βαρέλα: Ο έμπειρος αμυντικός ήταν από τους διακριθέντες. Ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι, έδωσε ηρεμία στην αμυντική τετράδα και σε όλη την ομάδα γενικότερα. Δεν έχασε ούτε μια μονομαχία στον αέρα, αλλά και στο χορτάρι.

Μαουρίτσιο: Ο Βραζιλιάνος μέσος κέρδισε τα περισσότερα φάουλ από οποιονδήποτε, ήταν ψύχραιμος με την μπάλα στα πόδια και σοβαρός στην αμυντική λειτουργία.

Κάνιας: Ο Ισπανός μέσος «κατάπιε» πολλά χιλιόμετρα ενώ επέλεξε να πιέσει ψηλά στο γήπεδο. Κάποια λάθη στο δεύτερο μέρος έγιναν λόγω κούρασης και θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.

Λημνιός: Έδωσε πολλές βοήθειες στην δεξιά πλευρά στον Μάτος, στο μαρκάρισμα του Πρόμες και στα ανεβάσματα του Κομπάροφ. Επιθετικά δεν φάνηκε πολύ και αυτό ήταν ένα θέμα για τον ΠΑΟΚ που έψαχνε τις λύσεις από τα πλάγια.

Ελ Καντουρί: Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά λόγω της κίτρινης κάρτας και επειδή ήταν φανερό πως θα τον «στόχευε» η Σπαρτάκ, ο Λουτσέσκου τον αντικατέστησε στο ημίχρονο.

Πέλκας: Ο 24χρονος μέσος έκανε ένα ακόμα καλό παιχνίδι είχε ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα, όπως ήταν σε κάποιες φάσεις αρκετά επιπόλαιος ως προς τις τελικές του επιλογές.

Πρίγιοβιτς: Ο Σέρβος επιθετικός ήταν αρκετά κινητικός είχε μια πολύ μεγάλη φάση για πετύχει γκολ που θα έδινε τη νίκη στον ΠΑΟΚ, παρότι οι συμπαίκτες του δεν τον έψαξαν πολύ στον αγωνιστικό χώρο.

Ουάρντα: Πέρασε στον αγώνα αντί του Καντουρί και έδωσε φρεσκάδα στην αριστερή πλευρά και υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να έχει πετύχει και ένα γκολ που θα τελειώνει το παιχνίδι.

Χατσερίντι: Ο ομογενής αμυντικός έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση στο χρόνο που έπαιξε δεν έχασε ούτε μια μπαλιά χωρίς να την απομακρύνει.

Σάκχοφ: Ο Ουκρανός μέσος μπήκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης περισσότερο για να κρατήσει μπάλα στα πόδια του

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ